Mitică Popescu, internat de urgență la Spitalul Floreasca. Actorul are probleme cardiace

Beatrice Dumitru 19.12.2022, 20:36
Mitică Popescu, internat de urgență la Spitalul Floreasca. Actorul are probleme cardiace

Îndrăgitul actor Mitică Popescu a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din cauza unor probleme cardiace. Actorul a ajuns la spital la doar două săptămâni după ce a împlinit, pe 2 decembrie, venerabila vârstă de 86 de ani.

Mitică Popescu a ajuns de urgență la spital

Mitică Popescu locuiește singur, de 24 de ani, de când soția lui, actrița Leopoldina Bălănuță, s-a stins din viață, după o lungă suferință. Actorul a ajuns duminică, 18 decembrie, la spital de Urgență Floreasca, din cauza unor probleme cardiace.

Medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a confirmat faptul că îndrăgitul actor Mitică Popescu este internat la secția Cardiologie, dar a precizat că nu poate oferi alte detalii, atât timp cât familia nu este de acord, notează Gândul.

Mitică Popescu, internat de urgență la Spitalul Floreasca. Actorul are probleme cardiace
Mitică Popescu are 86 de ani.

Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca pentru sursa citată.

Mitică Popescu face frigul în casă

Cu doar zece zile înainte de a junge la spital, Mitică Popescu a mărturisit că face frigul în casă, în plină iarnă, și este nevoit să se îmbrace mai gros.

Nu au presiune gazele, cred că bagă mult aer. Am impresia că nu e flacăra aceea albastră, cum era pe vremuri, e cam roșie, semn că bagă aer. În plus, nici putere calorică nu mai are, nu se încălzește deloc în casă. Eu nu am calorifere, am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc. Aștept factura! Ca să mă mai încălzesc mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig”, ne-a declarat Mitică Popescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Mitică Popescu are o colaborarea cu TVR 2, unde este gazda emisiunii de reportaje ”D-ale lui Mitică!”, dar a recunoscut că duce dorul emisiunilor de divertisment de Revelion, de vremurile când filma alături de veteranii umorului românesc, Dem Rădulescu, Stela Popescu, Puiu Călinescu și Alexandru Arșinel, mai ales că anul acesta nu a mai fost solicitat pentru filmări.

Mitică Popescu a primit Premiul pentru întreaga activitate la Gala Premiilor UNITER 2009. În decembrie 2002, actorul a fost decorat cu Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...