Mirela Vaida, dezvăluire de senzație în direct. Moderatoarea a povestit tot

Diana Radu 06.05.2020, 17:23
Mirela Vaida, dezvăluire de senzație în direct. Moderatoarea a povestit tot

Mirela Vaida le-a dezvăluit telespectatorilor Acces Direct, de pe Antena 1 un detaliu din viața sa privată. Moderatoarea și-a obișnuit deja fanii cu sinceritatea ei și este apreciată pentru faptul că este asumată. Iată ce a spus Mirela Vaida, în direct!

Ce dezvăluirea le-a făcut Mirela Vaida, în direct, fanilor

Moderatoarea de la Antena 1 a dezvăluit ieri în cadrul emisiunii Acces Direct că nu mai locuiește în Capitală. Vedeta s-a mutat împreună cu familia sa în județul Ilfov, la 30 de km de București. Drept pentru care, Mirela Vaida este nevoită să facă naveta pentru a veni la emisiune.

„M-am mutat la țară, în județul Ilfov. Nu mai sunt o fată de Capitală, fac naveta, mă costă. Stau la 30 de km de București acum”, a spus Mirela Vaida, la Acces Direct.

mirela vaida, dezvaluire, acces direct
Mirela Vaida împreună cu familia sa

În noua locuință cei trei copiii ai prezentatoarei se bucură de mai mult spațiu. Au propriul lor mini parc cu topogane și trambulină și nu se plictisesc deloc în izolare. Mirela Vaida a precizat că cei mici nu au ieșit deloc din curte.

„Avem o curte plină cu jucării, cu tobogane, cu trambulină, mai intră în casă, se mai uită la desene animate, au un pod al lor cu jucării, o scară din lemn numai bună de folosit la căţărat cât e ziua de lungă. Faptul că noi suntem foarte mult timp acasă, şi eu şi soţul meu, pentru ei e o mare bucurie. Fiindcă noi n-am avut niciodată atât de mult timp de petrecut împreună”, a declarat Mirela Vaida pentru Viva.

Cât despre măsurile pe care le ia pentru a-i proteja pe cei mici, mai ales în contextul în care Mirela merge în continuare la muncă, prezentatoarea a spus că încearcă să aibă un comportament moderat și să nu ducă lucrurile la extrem. De asemenea, urmează cu strictețe câteva reguli, cum ar dezinfectarea mâinilor, a volanului și a telefonului. În plus, își lasă încălțămintea la ușă când ajunge casă și nu-și îmbrățișează copiii decât după ce face duș și se schimbă în haine curate.

Urmăriți Impact.ro și pe