Mircea Badea, obligat să ia o decizie radicală. Nici Carmen Brumă n-a mai avut ce să facă

Beatrice Dumitru 03.11.2022, 15:43
Mircea Badea, obligat să ia o decizie radicală. Nici Carmen Brumă n-a mai avut ce să facă

Mircea Badea și Carmen Brumă formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, deși nu sunt dornici să ajungă în fața altarului. Iubita prezentatorului de la Antena 3 a povestit recent că a fost nevoită să ia o decizie radicală cu privire la apartamentul în care locuia alături de iubitul și fiul lor.

Ce au fost nevoiți să facă Mircea Badea și Carmen Brumă

Mircea Badea și Carmen Brumă au fost nevoiți să ia o decizie radicală într-un timp foarte scurt. Cei doi locuiau într-un apartament cu chirie de ani buni, dar acum au fost nevoiți să-și facă bagajele în grabă și să se mute într-un alt imobil.

Carmen Brumă a explicat de ce a trebuit să caute o altă locuință, iar bruneta a spus că, recent, au fost surprinși de faptul că nu au mai putut să obțină prelungirea contractului de închiriere pentru apartament.

Mircea Badea, obligat să ia o decizie radicală. Nici Carmen Brumă n-a mai avut ce să facă
Mircea Badea, Carmen Bruma si fiul lor.

„A fost o istorie mai complicată. Nu ne planificasem neapărat să ne mutăm, dar așa a fost situația. A trebuit să facem față și să căutăm urgent un apartament în care să stăm și sunt foarte fericită că am găsit ceva un pic peste așteptările mele și cred că a fost un noroc pe care l-am avut. (…) Noi stăteam cu chirie într-un loc în care ne-am simțit foarte bine, că stăteam de foarte mulți ani acolo, dar nu s-a mai putut prelungi contractul și atunci am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc,”, a povestit Carmen Brumă în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Motivul pentru care s-ar căsători Carmen Brumă și Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de aproximativ 20 de ani și au un fiu, Vlad, în vârstă de 7 ani, dar nu sunt căsătoriți. Ea a recunoscut acum că în relație au întâmpinat și momente dificile, dar au trecut împreună peste tot.

Întrebată la un moment dat ce ar putea să o convingă să ajungă la altar cu Mircea Badea, brunetă a mărturisit: „Dacă Vlad şi-ar dori asta şi ne-ar cere”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...