Mircea Badea a arătat câți bani are în cont. Câștiguri impresionante. ”Asta ca să nu îmi mai dea sfaturi toți miliardarii”

Andrei Cezar 06.09.2020, 17:29
Mircea Badea a arătat câți bani are în cont. Câștiguri impresionante. ”Asta ca să nu îmi mai dea sfaturi toți miliardarii”

Mircea Badea a arătat public câți bani are în contul său, deschis la o casă de pariuri online. Realizatorul TV a obținut câștiguri impresionante în decursul câtorva săptămâni, cu o sumă pariată de 10 ori mai mică. Jurnalistul a explicat, într-un videoclip postat pe pagina sa de socializare, de ce a ales să își dezvăluie câștigurile.

Mircea Badea a arătat câți bani are în cont. Câștiguri impresionante la pariuri sportive

Este de notorietate faptul că Mircea Badea e un împătimit al pariurilor sportive. El postează frecvent meciurile și sumele pariate pe pagina sa de Facebook, iar în ultima perioadă a înregistrat câștiguri impresionante.

Într-un videclip postat, duminică, pe pagina sa de socializare, realizatorul emisiunii ”În gura presei” a dezvăluit suma pe care a câștigat-o în decursul a trei săptămâni, la pariuri.

”Asta este suma pe care o am în cont, 30.518 RON.”, a spus Mircea Badea.

Sumele tranzacționate de el au fost aproape de 10 ori mai mici.

”Pe data de 13 august 882 de RON, pe data de 15 august, 1.568 de RON, pe data de 19 august, 980 de RON. Asta e tot. În trei săptămâni am făcut cam de 10 ori suma.”, a mai spus el.

Vedeta Antenei 3 a explicat și motivul pentru care a ales să își dezvăluie câștigurile.

”De ce vă arăt asta? Vă arăt asta ca să vă și rog ceva. Doresc să fiu scutit de sfaturi, de oameni care mă învață, care mă povățuiesc, care îmi deschid ochii. Eu cred că sunt mulți multi-miliardari care îmi dau sfaturi, mă învață cum să îmi fie bine în viață. E în regulă, le mulțumesc, dar nu aș vrea să mai primesc sfaturi nesolicitate.”, a mai precizat realizatorul TV în același vidoeclip.

”Nu postez pariurile pe care le pun în alte scopuri decât de divertisment. Dacă ești ”entertained” (distrat -n.r.) că îți arăt lucrurile astea și ți se pare bine și amuzant și îl vezi pe unul cum riscă mulți bani, uneori câștigă, rareori pierde, e ok. Nu te îndemn să faci asta. E ca la bursă: 90% dintre cei care joacă, pierd. Nu te îndemn să faci asta.  E treaba mea ce fac, cum fac.”, a conchis Badea.

Mircea Badea a arătat câți bani are în cont. Câștiguri impresionante. ”Asta ca să nu îmi mai dea sfaturi toți miliardarii”
Banii câștigați de Mircea Badea

Ultimele câștiguri, în valoare de aproximativ 2.500 de euro, din două meciuri

Ultimele câștiguri ale lui Mircea Badea au fost de-a dreptul impresionante. A pariat pe dou meciuri de tenis și a obținut suma de 12.325 de lei. Mai exact, a mizat 2.500 de lei că Sorana Cîrstea (30 de ani, 77 WTA), eliminată în turul al treilea de Karolina Muchova (24 de ani, 26 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-7, va câștiga măcar un set, cotă 1,92, în partida contra cehoaicei. Inspirația sa i-a adus un câștig în valoare de 4.800 de lei.

La al doilea meci, Badea a mizat tot 2.500 de lei pe victoria Serenei Williams (38 de ani, 8 WTA) în partida cu Sloane Stephens (27 de ani, 39 WTA). A prins o cotă 3,01. De această dată, s-a îmbogățit cu 7.525 de lei, după ce Serena a câștigat partida cu scorul de 2-6, 6-2, 6-2.

Urmăriți Impact.ro și pe