Ministrul Muncii, reacție halucinantă când a fost întrebat de ce a condus cu 140 km/h, dublu față de limita legală

Stefan Daniel 12.09.2019, 18:17
Ministrul Muncii, reacție halucinantă când a fost întrebat de ce a condus cu 140 km/h, dublu față de limita legală

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a dat încă o dată dovadă de un tupeu debordant și grețos. Ajuns față în față cu Dragoș Pătraru, a venit și inevitabila întrebare cu privire la depășirea limitei legale de viteză de la începutul acestui an. În cazul lui, s-a făcut dreptate, pentru că i-a fost suspendat permisul de conducere. Dar n-a avut niciun argument prin care să justifice de ce a încălcat legea. În schimb, a avut tupeu nemărginit, tipic politicienilor actuali, care n-au nici măcar ei respect față de legile pe care le dau și cu atât mai puțin față de cetățenii pe care ar trebui să-i reprezinte.

Pe ministrul Muncii trebuie să-l întrebi doar de pensii, pentru că doar acolo are lecția învățată

Marius Budăi are și el meritele sale, cel puțin în ceea ce privește majorarea pensiilor. Deși, e discutabil și aici. Dar dacă este luat, cum zice românul, „la bani mărunți”, nu doar că nu-și recunoaște greșelile, dar devine și impertinent și ești tratat cu aere de superioritate.

Ministrul Muncii a acceptat invitația lui Dragoș Pătraru de a purta o discuție în direct, la emisiunea Starea Nației și apoi la Cafeneaua Nației, dar una dintre întrebările prezentatorului l-a pus puțin în încurcătură. N-a știut ce să-i spună vizavi de subiectul suspendării permisului auto.

Ministrul Muncii încalcă limita legală de viteză pentru că așa vrea el

Dragoș Pătraru a dat dovadă de multă reținere și nu i-a luat în serios replicile batjocoritoare ale lui Budăi:

Pentru el, este o onoare „să te cheme Budăi, să-ți ia permisul în localitatea Budăi și să stai trei luni pe dreapta.”

Și, desigur, a continuat cu aroganțele și atunci când a fost întrebat de ce a depășit, totuși, limita legală de viteză:

„Se spune că la Moldova la noi aveam gonetă. Deoarece!”

L-a luat tot pe Pătraru la rost și cu o doză de reproș, insinuând că și el a depășit viteza legală, când vine de la Ploiești la București. Prezentatorul i-a întors cu tact replica și a infirmat insinuarea ministrului. Nu circulă cu viteză mare în locurile nepermise, pentru că știe că legea trebuie respectată.

Vezi momentul aici.