Ministrul Muncii, reacție halucinantă când a fost întrebat de ce a condus cu 140 km/h, dublu față de limita legală

Stefan Daniel 12.09.2019, 18:17
Ministrul Muncii, reacție halucinantă când a fost întrebat de ce a condus cu 140 km/h, dublu față de limita legală

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a dat încă o dată dovadă de un tupeu debordant și grețos. Ajuns față în față cu Dragoș Pătraru, a venit și inevitabila întrebare cu privire la depășirea limitei legale de viteză de la începutul acestui an. În cazul lui, s-a făcut dreptate, pentru că i-a fost suspendat permisul de conducere. Dar n-a avut niciun argument prin care să justifice de ce a încălcat legea. În schimb, a avut tupeu nemărginit, tipic politicienilor actuali, care n-au nici măcar ei respect față de legile pe care le dau și cu atât mai puțin față de cetățenii pe care ar trebui să-i reprezinte.

Pe ministrul Muncii trebuie să-l întrebi doar de pensii, pentru că doar acolo are lecția învățată

Marius Budăi are și el meritele sale, cel puțin în ceea ce privește majorarea pensiilor. Deși, e discutabil și aici. Dar dacă este luat, cum zice românul, „la bani mărunți”, nu doar că nu-și recunoaște greșelile, dar devine și impertinent și ești tratat cu aere de superioritate.

Ministrul Muncii a acceptat invitația lui Dragoș Pătraru de a purta o discuție în direct, la emisiunea Starea Nației și apoi la Cafeneaua Nației, dar una dintre întrebările prezentatorului l-a pus puțin în încurcătură. N-a știut ce să-i spună vizavi de subiectul suspendării permisului auto.

Ministrul Muncii încalcă limita legală de viteză pentru că așa vrea el

Dragoș Pătraru a dat dovadă de multă reținere și nu i-a luat în serios replicile batjocoritoare ale lui Budăi:

Pentru el, este o onoare „să te cheme Budăi, să-ți ia permisul în localitatea Budăi și să stai trei luni pe dreapta.”

Și, desigur, a continuat cu aroganțele și atunci când a fost întrebat de ce a depășit, totuși, limita legală de viteză:

„Se spune că la Moldova la noi aveam gonetă. Deoarece!”

L-a luat tot pe Pătraru la rost și cu o doză de reproș, insinuând că și el a depășit viteza legală, când vine de la Ploiești la București. Prezentatorul i-a întors cu tact replica și a infirmat insinuarea ministrului. Nu circulă cu viteză mare în locurile nepermise, pentru că știe că legea trebuie respectată.

Vezi momentul aici.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe