EXCLUSIV

Minerva, astrolog renumit, trage un semnal de alarmă referitor la Jupiter retrograd. Ce nu au voie să facă zodiile în această perioadă. Are legătură cu banii EXCLUSIV

Emanuel Baran 19.06.2021, 13:28
Minerva, astrolog renumit, trage un semnal de alarmă referitor la Jupiter retrograd. Ce nu au voie să facă zodiile în această perioadă. Are legătură cu banii EXCLUSIV

Minerva, astrolog renumit, trage un semnal de alarmă referitor la Jupiter retrograd. Ce nu au voie să facă zodiile în această perioadă.

Minerva trage un semnal de alarmă referitor la Jupiter retrograd. Ce spune renumitul astrolog

Gabriela Dima sau Minerva, astrolog renumit, ne-a dezvăluit cum ne vor influența planetele în următoarea perioadă. Minerva susține că vom scăpa complet de efectele pandemiei d-abia în 2024, după plecarea planetei Pluto din Capricorn.

Dacă ne bucuram că săptămâna viitoare vom scăpa, în sfârșit, de Mercur retrograd, iată că Minerva avertizează că de această dată Jupiter retrograd ne va crea complicații în următoarea perioadă.

Ce aduce Jupiter Retrograd
Ce aduce Jupiter Retrograd

”Pe 21 iunie, Jupiter intră în retrogradare, iar pe 22 iunie iese Mercur din retrogradare. Sfatul meu pentru toată lumea este să nu se arunce cu capul înainte până după data de 25 iunie”, ne-a spus Minerva, pentru impact.ro.

”Toată nebunia cu coronavirusul se va încheia doar după plecarea lui Pluto din Capricorn, în anul 2024”.

Minerva susține că în următoarea perioadă planetele favorizează investirea economiilor în imobiliare.

”Foarte mulți oameni îmi spun că vor să cumpere case sau terenuri, dar i-am sfătuit să aștepte până când Mercur iese din retrogradare. Deci, dacă aveți bani lichizi, din 22 iunie e momentul să investiți în proprietăți pentru că valoarea lor va crește”, recomandă Minerva.

Dar planetele ne-au creat situații dificile în viața de zi cu zi și vor continua să complice lucrurile în privința pandemiei.

”Mulți au probleme de comunicare la locul de muncă pe Mercur retrograd, când unul spune una și celălalt înțelege altceva. Din august încep să se așeze lucrurile, iar în 2022 mai scăpăm de unele restricții. Însă toată nebunia cu coronavirusul se va încheia doar după plecarea lui Pluto din Capricorn, în anul 2024. Va mai dura deci pandemia, dar nu va mai fi forma aceea virulentă”, a mai spus ea.

În Era Vărsătorului, nimic nu se câștigă fără luptă

Anul viitor ne așteaptă răsturnări de situație pentru că Jupiter retrograd aduce mișcări de natură spirituală și se vor schimba aspecte la nivel de religie ca instituție.

”Am intrat în Era Vărsătorului, când nimic nu se câștigă fără luptă. România este într-un blocaj total pentru că cei care ne conduc nu înțeleg că trebuie să schimbe niște lucruri, să creeze alte pârghii economice. În acest an, sfatul meu este să nu faceți niciun credit. Mare atenție la ratele bancare pentru că bancherii sunt în stare să vă ia casa dacă nu plătiți la timp datoria. Prețurile caselor vor continua să crească. De asemenea, vor continua să iasă la iveală adevăruri care ne-au fost ascunse sute de ani. Din punct de vedere social, politic și vizionar, se va produce o mutație extraordinară. Schimbările au început din anul 2008, când Pluto a intrat în Capricorn și s-a produs prima criză economică puternică. Nu trebuie să ne speriem, ci să luăm lucrurile așa cum sunt, să fim pregătiți din punct de vedere psihic, iar fiecare vom găsi tăria înlăuntrul nostru. Nu trebuie să ne împotrivim, ci să acceptăm schimbarea. Atunci se va face saltul de conștiință și vom percepe altfel lumea”, a adăugat Minerva.

Minerva a anunțat pandemia de Covid-19 încă din 2017: ”Am spus că va fi o gripă mondială!”

Minerva a atenționat că urmează o pandemie cu doi ani înainte să apară COVID-19.

”În 2017, într-o emisiune la TVR, am vorbit despre faptul că bate la ușă o pandemie, că va fi o gripă mondială. Cei de acolo m-au luat peste picior atunci. Mi-am închis ușile la o groază de televiziuni pentru că sunt slobodă la gură și i-am taxat. Când spun unele lucruri, unii se sperie, alții cred că sunt nebună. Și după ce se întâmplă și se confirmă ce am spus, încep să mă caute. Iar eu m-am cam săturat de jocul ăsta de-a șoarecele și pisica”, a spus Minerva, care e convinsă de existența universurilor paralele.

”Cred în multivers și în faptul că nu există trecut și viitor, ci doar continuu prezent. Există mai multe universuri în paralel în care ne ducem existența într-un fel sau altul. Într-o viață, oamenii care trebuie să se întâlnească, indiferent că își vor face rău sau bine, tot se întâlnesc”.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe