Milionarul celebru cu care Meghan Markle l-ar putea înlocui pe prințul Harry. Cine a făcut această afirmație surprinzătoare

Badea Violeta 12.10.2022, 07:59

Încă din anul 2016, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au fost în atenția presei. Cei doi au avut de înfruntat multe pentru a fi împreună. În 2018, cei doi s-au căsătorit și au adus pe lume un copil. Ulterior, ducii de Sussex au renunțat la îndatoririle regale. Acum, Prințul Harry și Meghan Markle au împreună doi copii superbi, iar legătura dintre ei pare mai sudată ca niciodată.  Totuși, un milionar l-ar putea înlocui pe ducele de Sussex. Iată cine spune asta!

Ce milionar l-ar putea înlocui pe Prințul Harry

În cazul în care Meghan Markle și Prințul Harry se despart, ea ar putea oricând „să facă un schimb” și să se întâlnească cu Elon Musk, a precizat un expert regal.

Tina Brown, jurnalistă și autoare a cărții The Palace Papers, a făcut această glumă la Festivalul literar Henley din 2022, în urma unor informații potrivit cărora ducele și ducesa de Sussex ar căuta o casă în cartierul bogat Hope Ranch, California.

„În Montecito, unde locuiesc, conacul lor de 14 milioane de dolari este o căsuță umilă în comparație cu ceea ce au vecini lor”, a spus Tina Brown pentru Telegraph, referindu-se la proprietatea actuală a cuplului, care are nouă dormitoare, 16 băi, grădini de trandafiri, o piscină și multe altele.

„Da, și la un moment dat, ar putea fi mai mult decât o casă nouă pe care o caută”, a glumit expertul regal. „Elon Musk este încă singur, asta e tot ce am de spus”, a mai adăugat aceasta.

Citește și Elon Musk, de partea greșită a istoriei: poziția ”lăudată” în conflictul dintre Taiwan și China!

Elon Musk, de partea greșită a istoriei poziția ”lăudată” în conflictul dintre Taiwan și China
Elon Musk

„Sunt mulți acum la Londra care spun că Meghan Markle s-a săturat de Harry”

Șeful Tesla are 10 copii, inclusiv gemeni, cu Shivon Zilis, directorul Neuralink. Aceștia au venit pe lume cu câteva săptămâni înainte de cel de-al doilea copil al său cu Grimes, în 2021.

Tom Bower, un coleg scriitor regal și autor al cărții Revenge, a mai spus: „Sunt mulți acum la Londra care spun că Meghan Markle s-a săturat de Harry. (…) Ei speculează că în doi ani va spune că este suficient și va trebui să negocieze un fel de înțelegere cu Regele Charles pentru a rupe căsătoria”.

„Cred că, în acest moment, sunt legați de planul de afaceri comun pe care îl au, acela de a distruge familia regală cât de mult pot, promovând Brandul Sussex.

Dar este o cauză aflată pe moarte. Adică, există atâtea lucruri pe care le poți spune… profituri în scădere. Și va avea nevoie de o nouă carieră”, a mai adăugat acesta.

Citește și Dezvăluirile cu care prințul Harry ar putea distruge imaginea Casei Regale. Ce secrete știe fiul cel mic al regelui Charles!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...