Vești despre Mihai Tudose. Ce au decis medicii în cazul fostului premier

Alexandru Ioanid 01.04.2019, 09:40
Vești despre Mihai Tudose. Ce au decis medicii în cazul fostului premier

Mihai Tudose a ajuns, săptămâna trecută, pe mâna medicilor după ce a suferit un infarct. Fostul premier a fost operat și i-au fost montate două stenturi.

După aproximativ o săptămână petrecută la Institutul de Boli cardiovasculare C.C. Iliescu din București, Mihai Tudose a fost externat. Medicii l-au lăsat să plece acasă după ce au stabilit că starea lui de sănătate s-a îmbunătățit.

Informația că a fost externat a fost confirmată chiar de Mihai Tudose pentru Mediafax.

Mihai Tudose a suferit un infarct miocardic

Mihai Tudose a fost dus de urgență la spital pe 26 martie. I s-a făcut rău în timp ce se afla la o întâlnire alături de colegii din partidul Pro România. Fostul premier a solicitat, de urgență, intervenția unei ambulanțe SMURD.

Apropiați de-ai lui Tudose susțin că acesta renunțase la fumat de ceva timp și încerca să țină o dietă drastică. Colegii de partid au declarat că acesta era foarte obosit în urma deselor deplasări făcute prin țară.

Pentru Mihai Tudose urmează acum o perioadă încărcată. Este al treilea candidat pe lista de europarlamentare a Pro România, partidul lui Victor Ponta. Urmează campania electorală, iar Ponta spera că Tudose se va face bine.

„O spun cu toată încrederea: Mihai îşi va reveni foarte repede şi va fi alături de noi în această bătălie. Cu experienţa pe care a acumulat-o, a fost timp de 15 ani unul dintre reprezentanţii României în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei – această latură europeană a carierei lui Mihai Tudose mai puţin cunoscută – nu se duce să vorbească despre Europa, fără să ştie despre ce e vorba”.

Victor Ponta, președinte Pro România – 27 martie

În vârstă de 52 de ani, Mihai Tudose a fost prim-ministru al României din 29 iunie 2017 până pe 16 ianuarie 2018, când și-a dat demisia.

Urmăriți Impact.ro și pe