Mihai Stoica s-a răzbunat pe Cristi Săpunaru după FCSB-Rapid 3-1. Gestul fără precedent făcut de oficialul roș-albaștrilor

Stan Filon 07.11.2022, 12:58
Mihai Stoica s-a răzbunat pe Cristi Săpunaru după FCSB-Rapid 3-1. Gestul fără precedent făcut de oficialul roș-albaștrilor

Oficialii roș-albaștri s-au bucurat enorm, după ce FCSB a învins-o duminică seara pe Rapid, scor 3-1. A fost o victorie care le oferă celor de la FCSB o gură de oxigen, după rușinea suferită în Conference League, unde formația daneză Silkeborg a reușit să marcheze în poarta FCSB nu mai puțin de 10 goluri, în două partide. Un oficial de la FCSB nu a ratat momentul pentru a se răzbuna pe rivalii de la Rapid.

Mihai Stoica s-a răzbunat pe Cristi Săpunaru după FCSB-Rapid 3-1

Așadar, a fost derby în România, duminică seara. FCSB a întâlnit-o pe Rapid, iar partida de fotbal a fost una peste așteptări. Fanii fotbalului din România au avut ce vedea, iar scorul final a fost de 3-1 pentru echipa patronată de Gigi Becali.

Victoria împotriva Rapidului l-a făcut pe Gigi Becali să uite de rușinea din Conference League și de faptul că spunea că se va retrage din fotbal! Latifundiarul din Pipera s-a dezlănțuit și a spus că nimeni nu poate sta în calea FCSB și a spus chiar și ce obiective și-a propus!

Mihai Stoica s-a razbunat pe Cristi Sapunaru dupa FCSB-Rapid 3-1
Mihai Stoica s-a razbunat pe Cristi Sapunaru dupa FCSB-Rapid 3-1

Replică tăioasă

„Nu credeam. Am crezut în victorie, pe chestiune de valoare. Pe valoare nu pot să ne bată, nu au cum. Suntem peste ei cu mult. Dar ei erau în formă, au un antrenor bun care știe să-i pună în teren, au și atitudinea pe care o au, dar nu credeam la 3-0. Eu zic 3-0, când dai 3 este 3-0. Acolo nici nu era nevoie de 11 metri, aia nu era minge de gol. Dar nu mai contează.

Dacă nu-mi plăcea, se vedeau schimbări la pauză. Faptul că nu am făcut… am fost schimbări de odihnă, de crampe. Poate au și vrut să facă crampe. Mi-a plăcut tot. La ora asta, nu ne poate sta nimeni în cale. Tot! Cupă și campionat”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

O altă reacție îi va enerva la culme însă pe rapidiști, după ce Meme Stoica i-a dat acum replica lui Cristi Săpunaru, cel care l-a acuzat că este un simplu „valet la palat”. Ei bine, oficialul roș-albastru nu a ratat ocazia de a-i da replica acum lui Săpunaru, după ce jucătorul lui Rapid a văzut cum mingea îi trece printre picioare, la golul de 3-0. Andrei Cordea i-a dat pasa decisivă lui Tavi Popescu printre picioarele lui Cristi Săpunaru. Replica a venit imediat după meci: „Mai bine valet la palat / Decât la gol crăcănat”, a scris MM Stoica, pe Facebook.

În urma acestui rezultat, FCSB ajunge la trei puncte de locurile de play-off, cu un total de 23 de puncte. Giuleștenii se mențin pe locul doi în clasament, cu 32 de puncte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...