Mihai Stoica, avertisment pentru Dan Petrescu. „La anul, cu VAR, va fi altceva”. Cum l-a ironizat pe antrenorul lui CFR Cluj

Sorin Barbu 16.05.2022, 00:44
Mihai Stoica, avertisment pentru Dan Petrescu. „La anul, cu VAR, va fi altceva”. Cum l-a ironizat pe antrenorul lui CFR Cluj

Mihai Stoica nu l-a iertat pe Dan Petrescu după ce echipa din Gruia a câștigat titlul. I-a amintit că CFR Cluj a fost ajutată de o greșeală de arbitraj să învingă în duelul cu Universitatea Craiova, în timp ce FCSB a fost egalată dintr-un ofsaid pe care asistentul nu l-a văzut. I-a transmis că anul viitor, cu arbitraj video, lucrurile vor fi diferite.

Mihai Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu și a vorbit de „albitraj”

Mihai Stoica și Dan Petrescu au lucrat împreună la Unirea Urziceni și au pus umărul la succesul din campionat al acestei echipe, dar și la campania extraordinară din Champions League. De când au ajuns rivali, Mihai Stoica îl atacă frecvent. La fel s-a întâmplat și acum după ce CFR Cluj a cucerit titlul. Ardelenii au câștigat cu 2-1 duelul cu Universitatea Craiova, iar managerul FCSB i-a adus aminte de greșeala de arbitraj de la primul gol, înscris de Boateng.

„Și-a dorit să câștige cu greșeală de «albitraj», iată că visul a devenit realitate. Doar că nu era suficientă una. Trebuia și noi să fim stopați prin același procedeu. Și am fost.

Altfel, era cam groasă pentru Mister Dan Vasile. Știa că am avut la Cluj 13-1 șuturi pe poartă. La Buzău ar fi fost poligon!

La anul, cu VAR, va fi altceva”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Pentru CFR Cluj este al cincilea titlu consecutiv în Liga 1, iar formația lui Dan Petrescu va reprezenta din nou România în Liga Campionilor, urmând să intre în competiție din turul 1 preliminar.

Cele două faze litigioase din finalul campionatului

Când vorbește de greșelile de arbitraj, Mihai Stoica se referă la golul din ofsaid, din care FC Voluntari a egalat FCSB, dar și de reușita lui Nana Boateng, care a deschis scorul în confruntarea cu Universitatea Craiova. Adrian Porumboiu a spus, în exclusivitate pentru playsport.ro, că cei care au condus aceste partide au greșit la ambele faze.

Urmăriți Impact.ro și pe