Mihai Gâdea, decizie radicală pentru angajații Antena 3 din țară. A început curățenia, se taie din costuri

Iancu Andreea, Anca Manolica 26.08.2021, 14:34
Mihai Gâdea, decizie radicală pentru angajații Antena 3 din țară. A început curățenia, se taie din costuri

Mihai Gâdea, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, dar și directorul postului de televiziune Antena 3, a luat o decizie radicală pentru angajații săi din țară. Se pare că postul are nevoie să reducă din costuri, astfel că urmează să se regleze din punct de vedere financiar după această inițiativă. De asemenea, au existat discuții între reprezentanții postului TV și CNA cu privire la această situație.

Ce decizie a luat Mihai Gâdea, directorul Antena 3, pentru angajații săi din țară

Postul de televiziune Antena 3 se numără printre sursele de informare ale românilor, Mihai Gâdea, directorul și realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei”, fiind figura emblematică a televiziunii. În ciuda faptului că se bucură de succes în rândul telespectatorilor, Mihai Gâdea a luat o decizie neașteptată în ceea ce privește angajații săi din țară. Liderul Antena 3 a renunțat la o parte din studiourile locale precum și la conținutul local ce era produs de posturile regionale.

Conform informațiilor furnizate de paginademedia.ro, reprezentanții Antena 3 au stabilit care sunt posturile ce vor transmite integral Antena 3 București, renunțând astfel la programul local. Totodată, pe lângă acele posturi locale ce urmează să fie enumerate, reprezentanții televiziunii au adăugat și postul de la Brașov, în toate aceste regiuni luând decizia de a renunța inclusiv la studiourile locale. Acestea sunt:

  • Antena 3 Iaşi
  • Antena 3 Ploieşti
  • Antena 3 Slobozia
  • Antena 3 Târgu Mureş
Mihai Gâdea a luat o decizie radicală pentru angajații Antena 3 din țară
Reprezentanții Intact și membrii CNA au participat la discuții pentru rezolvarea problemelor postului TV

Postul Antena 3 a primit termen până în ianuarie de la CNA pentru a-şi rezolva problemele

Pe de altă parte, Antena 3 Slatina a primit licența în luna august 2020 și a prelungit termenul de intrare în emisie. Reprezentantul Intact, Norina Ionescu, a explicat care este situația cu acest post de televiziune, motivând că există o problemă din pricina proprietarului studioului din Slatina. Acesta a decedat, iar succesorul său nu este de acord cu închirierea spațiului. Astfel, în urma votului membrilor CNA, Antena 3 a primit o amânare în această situație.

La Slatina este o chestiune obiectivă. A decedat proprietarul, iar în urma succesiunii este un alt proprietar al spaţiului care nu-şi doreşte o colaborare în sensul în care stabilisem cu fostul proprietar. Ăsta este motivul pentru care am solicitat amânarea, a explicat reprezentantul Intact.

După ședința care a avut loc în data de 13 iulie 2021, membrii CNA și Norina Ionescu au reușit să ajungă la o înțelegere. Astfel, Antena 3 a primit un termen de 6 luni, până la data de 18 ianuarie 2022, pentru a rezolva problemele cu studiourile televiziunilor regionale. Pentru moment, Antena 3 deține 12 licențe audiovizuale, după cum urmează:

  • două licențe locale pentru Antena 3 Râmnicu Vâlcea și Antena 3 Slatina
  • nouă licențe regionale pentru Antena 3 Braşov, Constanţa-Tulcea, Călăraşi, Deva, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Slobozia, Târgu Mureş
  • licența națională pentru Antena 3.
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...