Mihai Bendeac a sugerat că a semnat cu Pro TV și au început să curgă felicitările. „O să joace în Las Fierbinți”

Stan Filon 05.02.2023, 20:14
Mihai Bendeac a sugerat că a semnat cu Pro TV și au început să curgă felicitările. „O să joace în Las Fierbinți”

Frenezie pe Internet, acolo unde Mihai Bendeac a lăsat să se înțeleagă că ar fi semnat un contract cu Pro TV, după ce a părăsit emisiunea iUmor, de la Antena 1, fără a da prea multe explicații. Ei bine, fanii au reacționat imediat la postarea celebrului actor.

Mihai Bendeac a sugerat că a semnat cu Pro TV și au început să curgă felicitările

Mihai Bendeac a părăsit emisiunea iUmor de ceva timp deja și încă nu a oferit o explicație pentru decizia lui. S-a tot vorbit că ar negocia în secret cu alte televiziuni, însă actorul a spus că s-a concentrat mai mult pe teatru, în această perioadă.

În urmă cu scurt timp, însă, Mihai Bendeac a postat pe Instagram o fotografie cu sigla PRO TV, iar fanii săi s-au și grăbit să îl felicite! „Doamne ajuta….oriunde numa’ sa te vedem”, „O sa joace in Las Fierbinti”, „Crește audiența Pro TV-ului cu 50%”, „Felicitari, Mihai! Welcome back, abia astept sa te vad pe sticla din nou!”. Sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Mihai Bendeac a sugerat ca a semnat cu Pro TV si au inceput sa curga felicitarile
Mihai Bendeac a sugerat ca a semnat cu Pro TV si au inceput sa curga felicitarile

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV”

Rămâne de văzut dacă Mihai Bendeac chiar a senat cu pro TV sau este doar o glumă a celebrului actor. Cert este faptul că acesta a fost la un pas să semneze cu televiziunea din Pache Protopopescu. A recunoscut chiar că a ajuns până la fotografiile oficiale pentru emisiunea Românii au talent. În plus, a spus că a primit recent alte și alte invitații de la Pro TV, însă a spus că nu ar putea fi el la Pro TV.

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie.”, spunea Mihai Bendeac, în urmă cu mai bine de un an, în podcastul „La Măruță”.

Ultima negociere pe care a avut-o cu șefii Pro TV s-a sfârșit brusc, după ce s-a ajuns la amenințări cu instanța. Patronii Antena 1 au aflat de negocieri și au înștiințat imediat postul concurent că actorul se află sub contract cu Antena 1.

„S-a ajuns chiar până în faza în care am realizat și şedinţa foto alături de Andra, Andi și Cabral. (Cărora nu am cuvinte să le mulțumesc pentru felul în care m-au primit). Însă, apostolii ‘plimbăreți’ au trimis notificări postului Pro TV până în punctul în care oamenii s-au speriat și proiectul a căzut”, scria în urmă cu câțiva ani Mihai Bendeac pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...