Michael Schumacher, fotografiat pe ascuns de un prieten. Ce s-a întâmplat cu imaginea care a fost scoasă la vânzare cu peste un milion de euro

Sorin Barbu 27.07.2022, 15:40

Michael Schumacher a fost fotografiat, pe ascuns, de un prieten, la trei ani distanță de accidentul teribil din 2013. Imaginea a fost oferită apoi mai multor tabloide, iar cel care a vrut să o vândă a cerut 1,25 de milioane de euro. The Sun a publicat un material pe această temă și a dezvăluit cum s-a încheiat toată povestea.

Michael Schumacher, fotografiat în comă de un prieten

Michael Schumacher a fost fotografiat în perioada în care se afla în comă. Tabloidul The Sun a publicat un material pe această temă și a dezvăluit că poza ar fi fost făcută de un prieten de familie. Incidentul s-a petrecut în anul 2016, la trei ani distanță de accidentul de schi care a avut loc în stațiunea Meribel, din Alpii francezi.

Jurnaliștii au aflat că pilotul german era atunci în comă, iar imaginea îl surprinde întins pe pat, sub tratament medical. Cel care a reușit să facă această poză a încercat să transforme actul lui într-o afacere foarte profitabilă și a contactat mai multe tabloide cărora le-a oferit imaginea respectivă. A stabilit și un preț: 1,25 de milioane de euro.

Poliția a intervenit de urgență și surse oficiale au confirmat că „o persoană necunoscută deţine poze secrete cu Schumacher pe care vrea să le vândă pe sume uriaşe de bani”. Bărbatul a fost prins, dar numele lui nu a fost divulgat, iar fotografia a fost recuperată.

Familia pilotului german a încercat, din răsputeri, să păstreze secretul privind starea de sănătate a acestuia. Au existat multe momente care au arătat că situația nu este deloc grozavă.

Soția lui Michael, Corinna, a fost prezentă, zilele trecute, la Koln alături de fiica sa, Gina (25 de ani) pentru a primi un premiu care îi era adresat lui Michael Schumacher. La un moment dat, în timpul discursului de mulțumire, a început să plângă.

Urmăriți Impact.ro și pe