Mesajul lui Rareș Prisacariu pentru Șerban Huidu după ce l-a criticat. Reacția sa face vâlvă pe internet

Andrei Simion 14.05.2023, 09:17

Marele câștigător al concursului „Românii au talent”, sezonul 13, Rareș Prisăcariu, a reacționat după ce mii de internauți l-au criticat sau lăudat pentru prestația de la Pro TV. Vedete precum Șerban Huidu au acuzat că micuțul este exploatat, avertizând că toată încărcătura emoțională din jurul lui este generată de neputința românilor de a se exprima și de a găsi un lider.

Cum răspunde Rareș Prisacariu valului de critici

„Dragii mei, nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru tot ce mi-ați transmis, pentru mesajele de apreciere și susținere! Toate emoțiile pe care le-am trăit la Romanii au talent sunt copleșitoare și mă bucur mult că mesajul momentului meu a ajuns la dumneavoastră. Vă îmbrățișez, cu recunoștință!”, este mesajul apărut pe pagina de Facebook a lui Rareș Prisăcariu.

La scurt timp după finală, Rareș Prisacariu s-a declarat foarte fericit. Copilul-fenomen de doar 7 ani a reușit să emoționeze o țară întreagă cu modul în care a recitat textul lui Octavian Paler despre Dumnezeu și omenire.

„Mă simt foarte bine. Le mulțumesc și oamenilor de acasă pentru că m-au susșinut și au putut să mă voteze”, a reacționat Rareș Prisacariu, potrivit știrileprotv.ro.

Ce nu i-a plăcut lui Șerban Huidu

Câştigătorul „Românii au talent” a creat un val de reacții pe internet și nu numai. Șerban Huidu, de pildă, nu a părut încântat de micuțul de 7 ani. Iată ce reacție a avut:

„Povestea începe acum câteva săptămâni cu Rareș. Un băiețel din Botoșani a recitat la Virgil Ianțu în emisiune, niște versuri din Eminescu. Toată lumea a explodat spunând că ce nemaipomenit e puștiul. Și da, are putere de memorare si o mimica excelentă. Dar e un copil oameni buni.

E un copil de nici 7 ani expus ani la o televiziune, în mii de articole etc. Rareș nu este un motiv de laudă. Este expresia neputinței noastre de a ne găsi adevărați lederi nepopuliști cu carismă și convingători. Nu un băiețel care și-a sacrificat copilaria învățând versuri patriotice reprezintă viitorul. Nici încercarea jalnică de a îl exploata. Viitorul îl reprezintă puterea tinerilor de a discerne, puterea liberului arbitru, puterea unui sistem de valori care să îi faca oameni buni și mai ales corecți. (…)”.

Prima reactie a lui Rares Prisacariu dupa ce a castigat Romanii au talent

„A fost destinul meu pe scenă”

Întrebat cum a fost finala pentru el, micuțul a răspuns că „foarte frumoasă. Am zis și aseară la interviurile cu Smiley și Pavel Bartoș, cea mai memorabilă zi. A fost destinul meu pe scenă. Am legat prietenii cu concurenții, nu am făcut neapărat o luptă”.

Citește și Șerban Huidu, reacție nervoasă după „Românii au talent”. Pe cine atacă: „Mi se pare îngrozitor”

Recent, părinții lui Rareș Prisacariu au dezvăluit că l-au susținut dintotdeauna și că nu l-au forțat niciodată să studieze ceva anume. Aceștia l-au descris drept un copil modest, care nu obișnuiește să vorbească despre el la superlativ.

„Este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ, dar este încântat să știe că lumea îl apreciază. Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit”, au explicat Gina și Marius Prisacariu.

Urmăriți Impact.ro și pe