Mesajul cu subînțeles al Anamariei Prodan. Impresara s-a filmat într-un loc bizar, înconjurată de sicrie. „Are grijă Dumnezeu”

Andreea Bisinicu 03.12.2022, 13:32

Anamaria Prodan a revenit în centrul atenției mass-media, după ce s-a filmat înconjurată de sicrie, într-un magazin din Capitală. Celebra impresară de fotbal le-ar fi transmis un mesaj cu subînțeles tuturor dușmanilor săi. Clipul a fost urcat pe Instastories și a devenit viral.

Ce mesaj le-ar fi transmis Anamaria Prodan dușmanilor săi

Anamaria Prodan a demonstrat, dintotdeauna, că este o femeie puternică, trecând peste toate greutățile din viața ei ținând capul sus, fără teamă și cu multă asumare. Controversată impresară de fotbal nu s-a ferit niciodată de situațiile dificile, în special divorțul de tatăl fiului său, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și-a surprins urmăritorii de pe rețelele sociale, după ce a fost filmată într-un centru de pompe funebre, după ce le-ar fi transmis rivalilor săi un mesaj cu subînțeles. Agentul FIFA ar fi bătut într-un coșciug, spunând apoi că „Are grijă Dumnezeu!”, ceea ce i-ar fi impresionat pe prietenii săi virtuali.

Prin gestul făcut, Anamaria Prodan a ținut să demonstreze, încă o dată, că nu se teme de nimic și că mereu este pregătită de-a face față oricărui tip de situație, indiferent de cât de delicată ar fi aceasta.

De ce vrea Anamaria Prodan să păstreze numele Reghecampf

Anamaria Prodan nu vrea să renunțe la numele de familie al fostului ei soț, după ce Laurențiu Reghecampf i-ar fi cerut să nu mai poarte numele dobândit după mariajul cu el. Vedeta susține că nu va renunța la numele de Reghecampf, despre care spune că este „numele cu care am făcut istorie de-a lungul anilor”.

„Ar trebui să îi fie rușine pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea.

Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe