Mesaje virtuale în imagini de la mulți ani de Sfânta Maria. FOTO

Emanuela Pană 14.08.2021, 11:08
Mesaje virtuale în imagini de la mulți ani de Sfânta Maria. FOTO

Creștinii și Biserica Ortodoxă celebrează pe data de 15 august Adormirea Maicii Domnului, cunoscută popular ca Sfânta Maria Mare. Aceasta este una dintre cele mai importante sărbători de peste an, fiind precedată de unul dintre cele mai lungi posturi. Sărbătoarea este notată cu cruce roșie în calendar, ceea ce înseamnă că este o sărbătoare mare. Cu această ocazie își sărbătoresc onomastica peste 2,2 milioane de români, dintre care 1,8 milioane sunt femei. Dacă ai rude, prieteni sau cunoștințe cărora vrei să le transmiți „La mulți ani de Sfânta Maria“, poți face acest lucru cu ajutorul felicitărilor din acest articol.

Imagini și mesaje de Sfânta Maria

Nu știi ce urări să le transmiți celor care poartă numele Sfintei Fecioare Maria sau derivate din acesta și care își serbează onomastica pe data de 15 august? Nicio problemă! Am pregătit pentru tine o selecție de urări, mesaje și SMS-uri, alături de câteva felicitări, pe care le poți trimite tuturor celor ce poartă numele de Maria, Marinela, Mărioara, Mariana, Marilena, Măriuca, Marian, Marinel, Marinică.

1. Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La mulți ani!

2. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Maria!

3. Fie ca în această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfânta Maria!

4. O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău!

5. Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Fecioară Maria al cărei nume îl porți mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viața mea, că am și voi avea bucuria de a trăi și simți o prietenie adevărată! Să îți fie viața binecuvântare și bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porți!

6. În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

7. Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

8. Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

9. Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulţi ani!

10. Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

Citește și: De ce este atât de importantă Fecioara Maria sau Maica Domnului. Cum ne poate ajuta să-l cunoaștem pe Iisus

Felicirări pentru toți cei apropiați

Am pregătit pentru tine și câteva mesaje virtuale în imagini, de care te poți folosi pentru a pune un zâmbet pe fața unei persoane dragi, fie că este rudă, prieten/ă, iubit/ă, cunoștință sau coleg de mucă. Așadar, transmite-i un călduros „La mulți ani!“ cu ajutorul acestor imagini.

Felicitări de Sfânta Maria
Felicitări de Sfânta Maria
Felicitări de Sfânta Maria
Felicitări de Sfânta Maria
Felicitări de Sfânta Maria
Felicitări de Sfânta Maria
Felicitări de Sfânta Maria
Felicitări de Sfânta Maria
Felicitări de Sfânta Maria