Mesaje și SMS-uri scurte de noapte bună pentru persoana iubită

Daria Petrescu 14.08.2020, 12:45
Mesaje și SMS-uri scurte de noapte bună pentru persoana iubită

Mesajele de noapte bună vor aduce zâmbetul pe buzele persoanei iubite și îi vor îndulci somnul. Astfel că, pentru cei care vor să facă o surpriză persoanei pe care o iubesc, iată câteva idei de mesaje. Cu siguranță nu veți da greș, cu aceste cuvinte frumoase și pline de dragoste.

Idei de mesaje pentru persoana iubită. Cu siguranță noaptea va fi mai liniștită după ce ai primit un așa mesaj

-Dorm liniștită în această noapte știind că am un bărbat uimitor cu care să-mi împărtășesc viața.

-Aștept cu nerăbdare să văd ce aduce mâine. Pe dimineață, dragostea mea minunată!

– Când vântul nopții îmi flutură prin păr, îmi imaginez că sunt săruturile tale dulci… Noapte bună, iubitule!

– Să ai o noapte frumoasă, misterioasă și înstelată, care să-ți aducă vise plăcute, pline de aventuri magice și multă dragoste.

-Privesc către cer și rog o stea să te sărute în locul meu, luna să îți vegheze somnul, iar îngerii să-ți îndulcească visele! Noapte bună!

-E noapte și e frumos. Cerul este înstelat, luna este plină, iar gândul meu e la ține! Îți simt lipsa și săruturile tale calde.

-Te aștept să adormi în brațele mele și să visăm împreună. Noapte bună!

-Toate stelele de pe cer să te vegheze, luna să-ți fie apărătorul viselor urâte, iar inima mea să-ți încălzească sufletul.

-O noapte frumoasă și liniștită îți doresc, iubitul meu/ iubita mea. Vise plăcute!

-Să dorm fără tine este greu, dar să știu că ești prea obosit pentru a înfrunta ziua de mâine ar fi și mai greu. Fie ca somnul să te găsească repede.

-Dacă ziua nu ți-a fost bună sau ai avut o zi încărcată, îți doresc ca noaptea să-ți fie liniștită, magică și să ai vise cât mai frumoase ca să uiți de clipele neplăcute din timpul zilei. Noapte bună!

Mesajele de noapte bună vor aduce zâmbetul pe buzele persoanei iubite
Mesajele de noapte bună vor aduce zâmbetul pe buzele persoanei iubite

– De câte ori te văd, îmi amintesc de toate visele pe care le-am avut cu noi doi și știu sigur că într-o zi le voi transforma în realitate. Noapte bună!

-Mi-aș dori să fiu lângă tine și să urmăresc cum te acaparează somnul, dar sunt nevoit/ă să mă mulțumesc adormind cu gândul la tine. Noapte bună și vise dulci!

– Caută-mă în cerul senin, în lumina nopții, în raza lunii, în liniștea dimineții. Dacă nu mă vei găsi, închide ochii, adormi ușor și eu voi veni în visele tale si te voi săruta! Noapte bună!

– Îmi este dor de tine, dragostea mea. Pentru că nu te pot săruta de noapte bună, aștept cu nerăbdare să îți fur sărutări dulci în visele mele.

-Acum că soarele s-a stins și stelele s-au aprins, ochii tu i-ai închis și noapte bună eu ți-am zis. Vise frumoase, scumpule/ scumpo!

-Mi-e dor de ochii tăi frumoși, atât de limpezi și duioși, de focul din lumina lor, de chipul tău fermecător, mi-e dor de tine, te ador. Noapte bună, dragostea mea eternă!

Urmăriți Impact.ro și pe