Mesaje și SMS-uri de Halloween 2022. Cele mai înfricoșătoare urări pentru prieteni

Emanuela Pană 29.10.2022, 11:58
Mesaje și SMS-uri de Halloween 2022. Cele mai înfricoșătoare urări pentru prieteni

Mesaje și SMS-uri de Halloween 2022. S-ar putea să nu trimiți o tonă de felicitări în octombrie, așa cum ai face-o în alte luni ale anului. Dar, dacă ești în căutarea mesajului perfect de Halloween 2022 pe care să îl postezi pe Instagram sau a unei felicitări înfricoșătoare să o spui tututor celor ce-ți trec pragul, avem tot ce îți trebuie! Inspiră-te din lista noastră de mesaje și SMS-uri de Halloween și bagă-ți în sperieți prietenii.

Mesaje și SMS-uri de Halloween 2022. 31 de felicitări pentru o zi sinistră, înfricoșătoare și magică

Noaptea de Halloween este o bună ocazie pentru a face farse celor dragi și nu numai. Când vine vorba despre alegerea celor mai bune urări și mesaje de Halloween, trebuie să hotărăști mai întâi ce fel de vibrație vrei să obții. Vrei un mesaj care să îți țină prietenii treji toată noaptea? Sau ai nevoie de ceva mai drăguț pentru copiii din cartier? Odată ce ai decis asta, poți alege din numeroasele glume și citate clasice de Halloween de mai jos.

Mesaje și SMS-uri de Halloween 2022

Deși nu este o sărbătoare românească, o mulțime de oameni se alătură acestei distracții, purtând costume și participând la petreceri cu tematică de Halloween. Sărbătoarea de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, a evoluat într-o zi de activități precum „trick-or-treat“ (ne dați ori nu ne dați – n.n), adunări festive, îmbrăcăminte și mâncăruri dulci. Vedeta sărbătorii rămâne, bineînțeles, dovleacul, în care oamenii sculptează fețe înfricoșătoare (descoperă AICI povestea lui Jack O’Lantern, dovleacul de Halloween).

În continuare am pregătit pentru tine o colecție de mesaje amuzante-înfricoșătoare, care să-ți servească drept sursă de inspirație pentru a crea un text original de Halloween 2022. Totodată, le poți posta pe Facebook, Instagram, Twitter sau orice altă rețea socială preferi.

1. Când vrăjitoarele încep să zboare și pisicile încep să apară, atunci luna râde, natura șoptește și Halloweenul se ivește!

2. Este timpul pentru dovleci zâmbăreți și pisici negre, fantome, vampiri și pălării de vrăjitoare. Îmi dai sau nu îmi dai bomboane? Halloween Fericit!

3. Tenebrele Halloweenului să te înconjoare, magia să te ia pe aripile ei și în această noapte să petreci la cât poți de tare!

4. De Halloween, vrăjitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar în parc se încing dansuri ale morților. Cu toate acestea, îți doresc Happy Halloween!

5. E Halloween, mă trec fiori când simt în preajmă vrăjitori. Închide ochii, dormi ușor, sa nu te prindă-n vraja lor. Happy Halloween!

6. Dovleacul prietenos dorește să vă iubiți de Halloween, nu să vă speriați! Happy Halloween!

7. În această noapte de Halloween te invit în oraș… pentru a bea sânge și a mânca niște cărniță crudă. Vino fără teamă în cimitirul numărul 13. Happy Halloween!

8. Buu-Huu-Huu… Te-ai speriat? Sper ca da, pentru că o vei încurca! Eu sunt acel Dracula… tu mă știi, de mine să-ți fie frică, asta să știi!

9. În această noapte dovlecii prind viață și fac glume. Iar dacă vreunul dintre ei îți spune că ești bătut în cap, le poți spune că, de fapt, tu ești deștept foc, doar că pe moment ești posedat de un spirit retardat.

10. Înainte de momentul ce marchează și el începutul sezonului rece, vă urez să aveți o noapte de pomină! Să ne vedem sănătoși! Happy Halloween!

Citește și: Petreceri de Halloween 2022 în București

Texte sinistre și înfiorătoare de Halloween

Când vine vorba de sărbătorirea Halloween-ului, știm cu toții că nimic nu se compară cu cioplirea unor dovleci și îmbrăcarea celor mai bune costume. Sărbătoarea este plină de tradiții înfricoșătoare, de la vizionarea de filme de groază până la mersul la colindat. Nu-ți uita prietenii nici în acest an și trimite-le un mesaj sinistru în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie.

Mesaje si SMS-uri de Halloween 2022 
Mesaje infricosatoare de Halloween 2022

11. În spiritul sărbătorii de Halloween, îți urez să ai o zi magică, cu un dovleac luminat, iar fantomele bune să îți fie mereu alături!

12. Dacă nu reușești să vezi nicio fantomă în acest Halloween, nu îți face griji! Doar uită-te în oglindă și o vei vedea! Happy Halloween!

13. Asemenea unei stafii tu îmi bantui gândurile și visele. Îți propun ca de Halloween să îmi apari aievea și să bantuim împreună!

14. Cu un aer rece de toamnă, care șuieră printre copaci și împrăștie frunzele de la picioarele tale, această noapte de tremur și frică să fie cea mai frumoasă dintre toate!

15. Dragul meu, în seara de Halloween nu uita: să lași întotdeaua pe altcineva să deschidă ușa, să nu guști niciodată primul din mâncare și sub nicio formă să nu deschizi dulapul!

16. Este 31 octombrie! Sper să ai cea mai înfricoșătoare și memorabilă noapte de Halloween.

17. Mor de nerăbdare să avem parte de un Halloween trăznet împreună! Happy Halloween!

18. Pregătește-ți costumul, exersează-ți privirea malefică și ieși la agățat. Nu se știe niciodată când îți întâlnești vrăjitoarea pereche.

19. Noaptea cea înfricoșătoare este aici! Este Halloween! Vrăjitoare, monștri, fantome, schelete, vampiri au pus stăpânire pe lume! Fugi cât de repede poți!

20. Să ai o noapte frumoasă și bântuită! Scary Halloween!

21. Te simți singur? Prietenii te-au uitat? Iubita nu te mai caută? Nu te mira! O meriți! Have a freaky Halloween!

22. Să ai un Halloween care să te facă să strălucești de fericire, ca un dovleac luminat.

23. Vârcolacii ard de nerăbdare să vă ureze un Halloween înfricoșător!

24. Mie mi se pare că Halloweenul e o noapte în care imaginația ne-o lăsăm să zboare și distracția e foarte tare! Happy Halloween!

25. Te voi vrăji să faci ce vreau eu! Happy Halloween!

26. Vrăjitoare, vrăjitoare, unde zbori? Sub nori sau deasupra cerului? Oriunde mergi nu uita să sperii tot în calea ta!

27. Să ai o noapte plină de mister, să te lași purtat pe aripile magiei și să te distrezi cât mai tare! O noapte cât mai înfricoșătoare!

28. Vrăjitoarea Nina să te ocolească, stafiile să te bântuiască și tenebrele să te însoțească! Un Halloween cât mai terifiant!

29. Fie ca acest Halloween să fie mai strălucitor ca niciodată, să-ți aducă bucurie și multe farse înfricoșător de haioase. Happy Halloween!

30. Închide bine ușile!

Blochează ferestrele!

Să nu intre duhul rău,

Taman în… dovlecelul tău!

31. Când scheleţii se-adună să-ţi cânte în cor,

Spunându-ţi că te iubesc şi de tine le e dor,

Ascunde-te degrabă sub pătura ta,

Și-o mână de oase mângâiere-ţi va da.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...