Mesaje de iubire pentru nepoți. 43 de urări pline de gingășie de la bunici pentru cei mici

Emanuela Pană 06.03.2021, 19:26

Relația dintre bunici și nepoți este esențială în dezvoltarea emoțională și socială a celor mici, deoarece bunicii sunt un izvor nesecat de dragoste, înțelepciune și răbdare. Ei le pot oferi nepoților încredere în sine și stabilitate emoțională, dar mai ales o altă viziune asupra vieții. Despre bunici se spune că sunt oameni cu argint în păr și aur în inimă. Ei sunt părinții mai îngăduitori ai prichindeilor, o a doua lor casă și o importantă parte din universul copilăriei lor. Așadar, nu uita să le amintești nepoților cât de mult înseamnă, la rândul lor, pentru tine.

Mesaje de iubire pentru nepoți

Din momentul în care nepoțelul sau nepoțica ta primește un smartphone și începe să trimită mesaje, poți interacționa cu el/ea chiar și de la mii de kilometri distanță. Este cert că nu există niciun substitut pentru conversațiile față în față, dar chiar și vorbitul la telefon sau mesajele își au farmecul lor atunci când te pun în legătură cu cei dragi.

Pentru nepoți, bunicii constituie o lecție importantă de viață din multe puncte de vedere, căci prin aceștia înțeleg că mama și tata au fost și ei cândva copii, dar și că, într-o bună zi, vor avea proprii lor copii.

Spre deosebire de părinți, bunicii sunt adulții care au mai puține reguli plictisitoare, precum și o dispoziție mai mare de distracție și de joacă. Mulțumită acestui lucru, între copii și bunici se formează rapid o legătură puternică, indiferent de tipurile de personalitate și, mai ales, indiferent de diferența de vârstă.

Studiile atestă că relația celor mici cu bunicii lor este esențială pentru o dezvoltare armonioasă și pentru întregirea familiei.

Citește și: Mesaje de iubire pentru părinți. 37 de idei de urări de trimis prin Whatsapp, Facebook sau SMS

43 de urări pline de gingășie

Dacă tu, cel sau cea care citești aceste rânduri, ai bucuria de a te numi bunic/bunică, te îndemnăm să pui mâna pe telefon și să-i trimiți un mesaj în care să-i reamintești prichindelului din familia ta cât de mult îl iubești. Am pregătit pentru tine o selecție a celor mai frumoase mesaje de dragoste pentru nepoți, așa că nu mai rămâne de făcut decât să te lași inspirat/ă.

Mesaje de iubire de la bunici pentru nepoți
Mesaje de iubire de la bunici pentru nepoți

1. Uneori, nepotii sunt lipiciul care ține familia împreună, legată de dragoste. Vă iubește bunica!

2. Ai crescut foarte mare și vreau ca totul să fie bine la tine. Să ai mulți prieteni, multe jocuri, multe râsete. Glorie și succes în sportul pe care îl practici. Și multe urări de bine! Să știi că efortul tău te va ajuta în viață!

3. Familia ta este mândră de tine, tu ești un soare frumos pentru noi. Cel mai dorit, drag și scump. Acum viața noastră nu este în zadar.

4. Mă gândesc la tine și sunt recunoscătoare pentru toate amintirile frumoase pe care le avem împreună.

5. Copil dulce, chiar dacă încă ești micuț, îți doresc să crești frumos, sănătos, inteligent, fericit, să-i bucuri pe mama și tata și întreaga lume. Să ai o copilărie frumoasă ca în povești, prieteni devotați, emoții plăcute și multe surpize care să-ți îndeplinească toate capriciile tale nevinovate.

6. Ești un tânăr incredibil. Sunt onorată să fiu bunica ta.

7. Ești un nepot atât de dulce, umil, cu nevoi simple, care nu vrea niciodată să atragă atenția asupra lui. Acesta este motivul pentru care am returnat mașina sport pe care aproape că o ai.

8. Draga noastră copilă! Îți dorim îndeplinirea tuturor dorințelor, iar mama și tata te vor ajuta în asta. Fii amabilă cu lumea din jurul tău. Să știi doar de problemele pe care mama și tata le pot rezolva în cinci minute.

9. Cum este posibil să am un nepot la fel de drăguț, chipeș, generos și deștept ca tine? Oh da. Genetica.

10. Vei fi un partener/tată incredibil într-o zi.

11. Scumpul nostru copil! Pentru tine, totul este abia la început. Fie ca îngerul tău păzitor să-ți păstreze iubirea și credința. Să ai rezultate remarcabile și să ne bucuri pe noi și pe profesori. Să faci bine și să devii o persoană demnă. Să crești deștept, educat și amabil! Ești viitorul nostru!

12. Te iubesc orice s-ar întâmpla.

13. Nu uita niciodată că sunt cel mai mare fan al tău! Te voi susține întotdeauna!

14. Dragul nostru, vom fi mereu alături de tine! Împreună vom trece peste toate greutățile. Suntem foarte fericiți că ne-ai ales pe noi ca bunici.

15. Nepotule, nu am crezut niciodată că pot iubi pe cineva ca pe cel mai bun prieten și ca un fiu în același timp… până când ai venit.

16. Mă gândeam la tine astăzi, iar acest lucru m-a făcut să zâmbesc.

17. Ca o prințesă, fii frumoasă și fericită! Mănâncă terci ca să crești, dar nu doar în corp, ci și în minte, suflet și faptă! Ești bucuria noastră!

18. Ești sufletul nostru! Să crești inteligent, puternic, de succes și să ne aduci tuturor bucurie!

19. Dacă ai nevoie vreodată să spui ce ai pe suflet sau ce te supără, sunt aici pentru tine.

20. Crește sănătos și fericit, iubitule copil! Ia de la tata mintea și tăria, de la mama frumusețea și ingeniozitatea, iar de la bunici – înțelepciunea și răbdarea! Crește spre bucuria tuturor.

21. Îți dorim zâmbete și fericire, râsete și bucurie, prieteni credincioși și o cale directă, munți de ciocolată și toate celelalte dulciuri îți dorim să le găsești!

22. Acum un an a apărut o comoară în casa noastră, gălăgioasă, mică, dar atât de scumpă și iubită. Vreau să-i doresc bebelușului nostru să fie mereu înconjurat de dragoste, să înceapă cu realizările mici în viață, de exemplu primii pași, să aducă numai zâmbete vesele și să aibă o energie nesfârșită pentru a putea cunoaște această lume atât de mare și interesantă.

23. Dumnezeu a creat nepoții pentru a aduce bucurie în viața bunicilor. Te iubim mult!

24. Copilăria să-ți fie cea mai interesantă și fericită. Jucăriile să nu se rupă, bomboanele să nu se termine, desenele animate să nu se oprească, iar părinții să nu se certe. Să aibă parte numai de minuni!

25. Nu înțeleg cum acel băiețel care trăgea un vagon roșu în jur s-a transformat în tânărul fin care conduce acum o mașină, dar mă bucur că am de grijă. Te iubesc, nepoate!

26. Credeai că viața nu mai are nimic nou și frumos de oferit? Ei bine, acum când a venit pe lume nepotul/nepoata tău/ta, îți dai seama că nu este deloc așa. Te prețuim, dragul nostru/draga noastră!

27. Fata mea tocmai mi-a dat o nouă misiune în viață: să fiu o bunică iubitoare și să îmi răsfăț nepoata.

28. Viață cu nepoți poate fi plină de haos uneori, dar și plină de magie, mereu.

29. Dragostea pentru copii este minunată, dar cea pentru nepoți este perfectă.

30. Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc!

31. Păstrează-ţi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri, cum erau în prima zi în care m-ai văzut. Te iubește bunica!

32. Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu mult drag! Toate visele să ți se îndeplinească!

33. Pentru cea mai mare minune a vieții mele, pentru puiuțul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet și fiecare îmbrățișare, îți mulțumesc.

34. Ne umpli sufletele de iubire și bucurie în fiecare zi! Te iubim tare mult și suntem tare recunoscători că te avem lângă noi.

35. Îți doresc să știi și să simți întotdeauna cât de puternică, deșteaptă și frumoasă ești! Îți dorim tot binele din lume!

36. Draga noastră, nu te grăbi să crești! Când ai apărut în viața noastră, am vrut să îmbrățișez întreaga lume! Ești suflețelul nostru frumos! Nu știu la ce ai visat în acest an, dar deja poți să te gândești la următorul vis. Noi te iubim și te asigurăm că îți vom îndeplini toate capriciile de prințesă!

37. Fie ca lumea să strălucească ca soarele pentru tine, aducând daruri, bucurie și prieteni adevărați, cu care distracțiile vor fi de neuitat! Fiecare zi să fie în culorile curcubeului!

38. Copilă blândă, pe zi ce trece devii tot mai frumoasă. Îți urez ca viața să fie ca o ciocolată de savuroasă și cu multe surprize și cadouri.

39. Vei fi întotdeauna micul nostru băiețel, chiar dacă la un moment dat ne vom uita la tine de jos în sus ca să-ți spunem asta.

40. O viață fără griji și fără probleme îți doresc, exact ca-n desenele animate! Fii activ și fă-ți prieteni, pentru că viața cu ei, cu siguranță, este mult mai distractivă!

41. Îi dorim micului prinț să devină un rege, să aibă un castel privat cu multe etaje și să-și găsească regina frumoasă!

42. Scumpete mică, fie ca bucuria să nu se termine niciodată pentru tine, să te înconjoare prieteni adevărați, iar familia să-ți fie fericită!

43. Micuțul meu! Să te bucuri de copilărie, să-ți rămână sufletul curat, să nu grăbești viața, să primești multe cadouri drăguțe și toată lumea să-ți zâmbească – asta îți dorește bunica.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...