Mesaje de 8 Martie pentru doamna învățătoare. Urări deosebite de Ziua Femeii

Emanuela Pană 07.03.2023, 12:19
Mesaje de 8 Martie pentru doamna învățătoare. Urări deosebite de Ziua Femeii

Cu ocazia Zilei Femeii, celebrată anual pe 8 martie, cu toții ne dorim să le reamintim persoanelor dragi de sex feminin din viața noastră că sunt iubite și apreciate. Printre ele se numără și doamna învățătoare, cea care ne-a îndrumat de mici să scriem, să citim, să socotim și să avem grijă unii de alții. Iată cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru doamna învățătoare. 

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii  

Ziua Femeii are o tradiție de peste 100 de ani, fiind sărbătorită pentru prima dată la 28 februarie 1909 în New York, în amintirea unei greve a unui sindicat al femeilor. Un an mai târziu, activista socialistă germană, Luise Zietz și colega ei, Clara Zetkin, au propus sărbătorirea zilei internaționale a femeii.  

Ani mai târziu, Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. Acest lucru se întâmpla în 1977. De menționat, însă, că ONU a sărbătorit pentru prima oră Ziua Internațională a femeii pe 8 martie 1975, anul 1975 fiind, de altfel, Anul Internațional al femeii.  

În prezent, ziua de 8 martie reprezintă un motiv de bucurie pentru toate femeile, care primesc flori și diverse cadouri. Pe lângă daruri și flori, femeile de pretutindeni, fie ele mame, soții, iubite, prietene sau colege, primesc urări și mesaje cu ocazia celebrării Zilei Femeii.  

Dedicăm acest material celor care pun, an de an, stiloul în mână elevilor și care modelează talentele brute ale acestora, transformându-le în bijuterii. Nu este un secret că învățătoarea joacă un rol important în dezvoltare personalității elevului, fapt pentru care ne înclinăm capetele în semn de respect și recunoștință.  

Citește și: Semnificația zilei de 8 Martie. De ce sărbătorim Ziua Femeii în această zi

Mesaje de 8 Martie pentru doamna învățătoare 

Având în vedere că ea îi ghidează pe cei mici încă de la început în călătoria numită „școală“, învățându-i cu atenție și răbdare lucruri de bază, doamna învățătoare merită atenția și mulțumirile tuturor elevilor. Și ce altă ocazie ar fi mai potrivită decât ziua de 8 martie 2023, când le celebrăm cu toții, de la mic la mare, pe femei – aceste făpturi delicate, iubitoare și muncitoare? 

Mesaje de 8 Martie pentru doamna invatatoare
Mesaje de 8 Martie pentru doamna invatatoare

În continuare am pregătit pentru voi o selecție a celor mai frumoase mesaje, urări și texte de la mulți ani pentru doamna învățătoare, care pot fi notate cu grijă pe o felicitare și înmânate alături de un buchet de flori de primăvară.  

• Doamna învățătoare, fie ca ziua de 8 Martie să vă aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani! 

• M-ați ghidat și m-ați sprijinit când am avut cel mai mult nevoie de asta. La mulți ani de 8 martie! 

• Fiecare întâlnire cu micuții dvs. școlari să vă aducă satisfacții la fel de mari ca și darurile minunate pe care le faceți mereu, îndrumându-i pe cei mici prin tainele învățăturii! 

• Mulțumesc că m-ați ghidat mereu, m-ați motivat și m-ați inspirat. Sărbătoare frumoasă! 

• Doamna învățătoare, permiteți-mi să vă felicit călduros de Ziua Internațională a Femeii. Vreau să îmi exprim admirația deosebită față de persoana dumneavoastră cu adevărat unică. 

• Tot succesul meu și notele bune vă sunt dedicate. Mulțumesc! Felicitări de 8 martie! 

• De 8 martie, vrem să cântați și să înfloriți de bucurie, deoarece inima dvs. este de aur! 

• Cu ocazia zilei de 8 Martie, dragă noastră doamnă învățătoare, vă dorim tot binele din lume, tot ceea ce este mai frumos, ce este mai minunat! 

• Vă dorim de Ziua Femeii succes și multă putere! Astfel de doamne frumoase să fie iubite de întreaga lume! 

• Dragă doamnă învățătoare, ne-ați făcut să înțelegem matematica și să nu ne temem de literele complicate, care au multe bastonașe și codițe. Dumneavoastră ne sunteți o a doua mamă, care ne învață să fim prietenoși și politicoși atunci când ajungem în colectivitate. Vă mulțumim și vă urăm să aveți parte de cea mai frumoasă primăvră! 

Vezi și: 8 Martie e Ziua Femeii sau Ziua Mamei? Care e de fapt adevărul

Cele mai deosebite gânduri de Ziua Femeii 

Continuăm seria de mesaje de 8 martie pentru doamna învățătoare cu alte felicitări și texte de apreciere scrise cu drag și emoție. Să nu uităm că, în munca unui profesor/învățător, atitudinea și motivația sunt foarte importante. Pentru a merge cu drag la lucru în fiecare zi, pentru a-i inspira și învăța pe copii, dascălii au nevoie de entuziasm.  

• Mulțumesc pentru eforturile depuse de a mă ajuta cu subiectele la care nu mă pricep. Zi fericită a Femeilor! 

• O societate poate progresa doar cu educatori înțelepți și luminați. Suntem onorați să avem o învățătoare extraordinară ca dvs. Un 8 martie fericit! 

• Dragă doamna învățătoare, vreau să vă felicit călduros de Ziua Internațională a Femeii, prilej cu care vă doresc să fiți mereu în mijlocul unor evenimente fericite, pline de bucurie, care să va umple viața și să vă păstreze mereu interesată de muncă nobilă pe care o desfășurați. La mulți ani! 

• Vă mulțumesc pentru răbdarea și înțelegerea de care ați dat dovadă atunci când nu reușeam să fac cele mai frumoase litere ori când uitam tabla înmulțirii. Vă doresc o primăvară însorită, care să va aducă zâmbetul pe buze și bucuria în suflet! La mulți ani! 

• La mulți ani cu ocazia Zilei Femeii! Dumneavoastră ne-ați fost întotdeauna ca o a două mamă, așa că vă dorim un an asemenea primăverii: cu soare și cu o mulțime de zâmbete! 

• Știm că nu este ușor să aveți grijă de noi în fiecare zi, dar vrem să știți că vă apreciem pentru răbdarea, înțelegerea și bunătatea de care ați dat dovadă întotdeauna! La mulți ani și o primăvară însorită vă dorim! 

• Vă aduc în dar cele mai sincere felicitări și urări de bine. Va doresc să purtați în continuare cu cinste și demnitate onorificul titlu de semanator al Cunoștințelor, Frumosului și Binelui! 

• Vă doresc ca această primăvară să fie mai luminoasă decât cele care au trecut și, cu ocazia Zilei Femeii, să va fie sufletul plin de culorile naturii care a reînviat! La mulți ani! 

• Dacă mă uit în urmă și fac o listă cu fiecare persoană care m-a ajutat să devin cine sunt astăzi, numele dvs. va fi în partea de sus. În această zi a femeilor, meritați toată aprecierea! 

• Fie ca acest mesaj de 8 martie să vă reamintească că sunteți cea mai bună învățătoare pe care o cunoaștem! 

• Astăzi este o zi pentru a sărbători toate femeile, inclusiv cele care modelează talentele brute ale elevilor și le transformă în bijuterii! La mulți ani femeilor harnice! 

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...