Meghan Markle, la Casa Albă? „Ştiu că Ducesa de Sussex are ambiţii politice”. Cine a făcut mărturisirea uluitoare

Diana Radu 08.07.2020, 13:30
Meghan Markle, la Casa Albă? „Ştiu că Ducesa de Sussex are ambiţii politice”. Cine a făcut mărturisirea uluitoare

Meghan Markle și prințul Harry s-au retras din funcțiile oficiale deținute în familia regală britanică acum jumătate de an. Cei doi au motivat atunci că își doresc o viață mai liniștită. Însă, un expert regal aruncă în aer o ipoteză potrivit căreia Meghan ar vrea să ajungă președinte la Casa Albă.

Meghan Markle vrea să ajungă președinte la Casa Albă: „Are ambiții politice”

Un expert regal sugerează că, de fapt, plecarea ducilor de Sussex de la casa regală face parte dintr-un plan măreț. Pe lângă viața privată, intimitate și independență, Meghan Markle și-ar dori să candideze pentru funcția de președinte la Casa Albă, iar statutul de membru regal ar fi împiedicat-o.  

„Ştiu că Ducesa de Sussex are ambiţii politice şi că ar vrea să candideze. Cred că tot ceea ce a făcut până acum, plecarea din Familia Regală şi mutarea în California au făcut parte dintr-un plan în care l-a implicat şi pe Prinţul Harry”, a declarat biograful regal Colin Campbell pentru publicaţia „Daily Mail”.

Însă, este puțin probabil ca soția prințului Harry să ajungă la Casa Albă, mai ales că familia regală este recunoscută pentru lipsa de implicare politică, iar preşedinţia ar fi contrară dorinţei iniţiale a prinţului Harry şi a lui Meghan de a avea parte de viaţă privată. Rămâne de văzut dacă ipoteze expertului se va concretiza. În plus, nu ar fi prima oară când Harry și Meghan ar sfida regulile.

meghan markle, casa alba, ambitii politice
Meghan Markle vrea să ajungă președinte la Casa Albă: „Are ambiții politice”

Ducii de Sussex și-au dorit o viață normală pentru fiul lor

Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia de începe o nouă viață departe de tabloide și critici pentru fiul lor Archie. Reamintim că fiul acestora, Archie nu a primit titlu regal la naștere, ceea ce denotă faptul că aceștia își dorea de mult o viață normală. În plus, Harry a vrut să-i ofere acestă viața fiului său de care el nu a avut parte și totodată a vrut să-și protejeze și soția pentru a nu avea aceeași soartă ca mama sa.

„Prioritatea numărul 1 pentru Harry este de a o face pe Meghan fericită și ar face orice din punctul acesta de vedere pentru că se simte vinovat că nu a putut să o protejeze pe mama sa. Lucrul acesta a rămas cu el așa că este foarte determinat să o facă pe soția sa fericită. Cred că acesta o adoră pe Meghan și crede că ea este minunată”, a explicat un alt expert al Casei Regale.

Urmăriți Impact.ro și pe