Meghan Markle a ajuns piele și os! Imaginile cu ducesa fac înconjurul lumii

Ana-Maria Tudor 17.05.2023, 10:51

Harry și Meghan Markle au fost surprinși pentru prima dată după vizita Prințului la Londra pentru încoronarea regelui Charles al III-lea. Cei doi au fost fotografiați la o întâlnire alături de alte personalități, la scurt timp după ceremonia oficială de încoronare a lui regelui Charles și a reginei Camilla.

Harry și Meghan Markle s-au întâlnit cu alte celebrități, printre invitați s-au numărat Gwyneth Paltrow și soțul ei dar și producătorul TV Brad Falchuk. Alături de ei au fost prezenți Cameron Diaz și soțul ei, Benji Madden, precum și fondatoarea Bumble, Whitney Wolf Herd, și soțul ei, moștenitorul Michael Herd.

Cum a fost surprinsă Meghan Markle

Actrița în vârstă de 41 de ani, cunoscută pentru rolul din producția „Suits”, a impresionat într-o rochie mini din satin semnată Heidi Merrick. Această rochie cu mâneci lungi i-a evidențiat picioarele actriței, lăsându-le la vedere. Pentru a completa ținuta, Meghan Markle a optat pentru o geantă albă de la Cesta Collective și o pereche de papuci Hermes din piele maro. În imaginile surprinse de TMZ, se poate observa că Meghan a slăbit vizibil, semn că a trecut printr-o perioadă destul de dificilă din mai multe puncte de vedere. Părul ei a fost strâns într-o coadă de cal, iar cerceii de aur au adăugat un accent elegant întregii sale apariții.

Prima apariție a cuplului după încoronare

În imagini, se poate observa că Prințul Harry părea în elementul său alături de soția sa, iar fericirea se putea citi pe chipul lui. Harry a fost îmbrăcat elegant într-o pereche de pantaloni albi, un tricou negru și pantofi maro din piele întoarsă, Această apariție marchează prima lor ieșire publică de la sosirea lui Harry din Marea Britanie, unde a participat la încoronarea tatălui său, după o călătorie rapidă de 28 de ore. Cu toate că participarea scurtă a lui Harry la evenimentul istoric de sâmbăta trecută a stârnit curiozitatea multor membri ai familiei regale, mulți se întreabă de ce s-a mai deranjat să apară.

„Sincer să fiu, nu s-a vorbit prea mult despre Harry. Accentul a fost pus foarte mult pe această ocazie”, a declarat o persoană din anturajul familiei regale pentru Vanity Fair.

Prințul nu a interacționat cu familia regală

Potrivit unei surse, Harry, în vârstă de 38 de ani, nu a avut nicio conversație cu familia sa în afara ceremoniei televizate. Ducele de Sussex a sosit la Londra vineri după amiază și a părăsit orașul după doar 24 de ore, înainte ca sărbătorile să se încheie. Soția sa, Meghan Markle, nu a fost prezentă la festivitățile de încoronare. Se presupune că plecarea rapidă a lui Harry a fost motivată de dorința de a ajunge acasă la aniversarea fiului lor, Archie, care a avut loc în aceeași zi.

În 2020, Harry și Markle au renunțat la îndatoririle regale, iar de atunci, ei s-au mutat în California și au dezvăluit detalii despre familia regală în memoriile lui Harry, intitulate „Spare”, precum și în documentarul lor de pe platforma Netflix, intitulat „Harry & Meghan”.

Urmăriți Impact.ro și pe