Meciul româncelor de la Roland Garros, anchetat pentru trucare la pariuri. Cine ar fi vrut să piardă partida

Stan Filon 04.10.2020, 18:23
Meciul româncelor de la Roland Garros, anchetat pentru trucare la pariuri. Cine ar fi vrut să piardă partida

Ediția din acest de Rolans Garros se pare că este plină de scandaluri! Ultimul apărut acum le are în prim plan pe româncele Andreea Mitu și Patricia Țig. Cele două au jucat și câștigat partida împotriva perechii Madison Brengle/Yana Sizikova (SUA/Rusia), însă meciul este supectat de blat la pariuri!

Meciul româncelor Andreea Mitu și Patricia Țig de la Roland Garros, anchetat pentru trucare la pariuri

Informația bombă a fost publicată de prestigioasa publicație germană Die Welt, care susține că sume importante de bani s-au jucat pentru un game. Jucătoarele de tenis din România se pare că nu sunt implicate în acest scandal.

Partida de dublu în care au evoluat Andreea Mitu și Patricia Țig, pe 30 septembrie, în compania perechii Madison Brengle/Yana Sizikova (SUA/Rusia), din turul I al probei de dublu feminin de la Roland Garros, a intrat în vizorul autorităților, pentru o posibilă trucare a unui game, după cum anunță presa germană prin cotidianul Die Welt.

Un game pe care s-au pariat sume importante de bani este suspectat

Româncele au câștigat cu scorul de 7-6, 6-4, iar duminică ele vor evolua după ora 15:00 în optimile de finală cu favoritele Timea Babos și Kristina Mladenovici.

Jurnaliștii germani susțin că s-au pariat sume suspect de mari, de nivelul sutelor de mii de euro, pe unul dintre game-urile partidei respective. S-a întâmplat la scorul de 7-6, 2-2, pe serviciul Sizikovei, când jucătoarea de tenis din Rusia, în vârstă de 25 de ani, a comis două duble greșeli și apoi a pierdut suspect de ușor o minge la care a părut că a ajuns prea târziu.

Un alt portal, Sportadar, cel care se ocupă cu monitorizarea pieții pariurilor sportive, anunță că în acest moment există o investigație în curs, după ce chiar în timpul partidei de la finele lui septembrie au existat voci că ceva este suspect acolo.

Scandaluri peste scandaluri la Roland Garros 2020

Ediția de anul acesta a Roland Garros a fost plină de scandaluri. Fernando Verdasco (58 ATP) a anunțat că îi va chema în instanță pe organizatori, după nu a fost lăsat să participe la Roland Garros 2020, pentru că sportivul a fost depistat cu noul coronavirus.

Bătaia a plutit în aer la Roland Garros 2020. Daniel Evans (30 de ani, 34 ATP) și Matwe Middelkoop au intrat în conflict la meciul de dublu de la Roland Garros. Cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie pe teren pentru un punct, însă au fost despărțiți de arbitrul partidei.

Meciul dintre Kiki Bertens și Sara Errani s-a terminat cu înjurături din partea italiencei, care nu a crezut o clipă că Bertens s-a accidentat. A ironizat-o în timpul meciului, apoi, la final, după ce a pierdut, Sara Errani a ieșit din arenă înjurându-și adversara în italiană. Kiki Bertens a fost nevoită să părăsească arena într-un cărucior cu rotile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...