Matthew Perry și-a prevestit moartea? Ultimul mesaj postat de actorul din Friends, cu doar câteva zile înainte de a înceta din viață: ”Te face să te simți bine?”

Andreea Bisinicu 30.10.2023, 13:48

O lume întreagă este în doliu după ce actorul Matthew Perry, cel care i-a dat viață personajului emblematic Chandler Bing din serialul fenomen Friends, a încetat din viață în mod subit, la doar 54 de ani. Actorul a fost găsit fără suflare în vila sa din Los Angeles, iar fanii încă nu-și pot șterge lacrimile de pe obraz. Ultima imagine postată de vedetă pe Instagram i-a făcut pe fani să creadă că starul și-ar fi prevestit sfârșitul.

Cum a murit Matthew Perry, de fapt

În dimineața zilei de duminică, 29 octombrie, milioane de români au realizat că nu se vor mai putea uita niciodată la fel la serialul Friends, după ce vestea morții actorului Matthew Perry a devenit virală pe rețelele de socializare.

Cel care i-a dat viață ”regelui sarcasmului” Chandler Bing, așa cum a fost numit în repetate rânduri, ar fi murit înecat piscina locuinței sale din Los Angeles, în seara zilei de sâmbătă, 28 octombrie, potrivit primelor rezultate ale anchetatorilor și oamenilor legii aflați la locul faptei. Actorul avea 54 de ani când și-a dat obștescul sfârșit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Matthew Perry (@mattyperry4)

Determinarea cauzei morții actorului va necesita pași de investigație suplimentari din partea Biroului Medicilor Legali din Los Angeles înainte de a ajunge la o concluzie, potrivit înregistrărilor specialiștilor.

„În cazurile în care cauza morții nu poate fi determinată în momentul autopsiei, se va elibera un certificat amânat până la finalizarea studiilor suplimentare”, au declarat reprezentanții ghidului legist din Los Angeles, potrivit CNN.

Chandler și-ar fi prevestit moartea?

Desigur, teoriile conspirației nu au ocolit cazul regretabil al decesului actorului hollywoodian. Cu doar câteva zile înainte de a părăsi această lume, Matthew Perry a postat o fotografie bizară pe contul său oficial de Instagram.

Fanii îndoliați sunt de părere că actorul din Friends și-ar fi prevestit moartea, publicând ultima imagine cu el în viață din aceeași piscină în care și-a găsit sfârșitul șase zile mai târziu.

În imaginea devenită, rapid, virală pe social media, Matthew Perry pare că se relaxează în piscina cu jacuzzi, transmițându-le un mesaj amuzant urmăritorilor săi de pe Internet.

„Oh, deci apa calda care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman”, a scris starul american, în stilul său sarcastic caracteristic.

De-a lungul decadelor, Matthew Perry s-a luptat cu dependența de alcool și droguri, subiect delicat pe care l-a aprofundat în detaliu în cartea sa autobiografică „Friends, iubiri și marele lucru teribil”, pe care a lansat-o în noiembrie 2022. De câțiva ani, actorul învinsese viciul și a reușit să puna bazele unei fundații menite să ajute oamenii prin dezintoxicare și recuperare.

„Cel mai bun lucru la mine, dar nu, este că, dacă cineva vine la mine și îmi spune: Nu pot să mă opresc din băutură, mă poți ajuta?” Pot să spun „da” și să urmăresc și să o fac”, a declarat el în cadrul podcastului „Q With Tom Power” , în toamna anului trecut.

Matthew Perry a continuat spunând că vrea să fie amintit „ca cineva care a trăit bine, a iubit bine, a fost un căutător pentru care scopul principal a fost să ajute oamenii”.

Urmăriți Impact.ro și pe