Mărturia unui spion rus în presa britanică: „Vladimir Putin mai are cel mult 3 ani de trăit”

Ana Anitoiu 29.05.2022, 15:12
Mărturia unui spion rus în presa britanică: „Vladimir Putin mai are cel mult 3 ani de trăit”

Un spion rus citat de presa din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a spus că Vladimir Putin mai are cel mult trei ani de trăit, deoarece ar suferi de o boală gravă. Liderul de la Kremlin ar fi însoțit mereu de o echipă de medici.

Care ar fi starea de sănătate a lui Vladimir Putin

Spionul rus a spus că Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani, suferă de boala secolului, într-o formă agresivă, iar membrele lui tremură. Medicii i-ar fi dat cel mult doi-trei ani de viață. În plus, din cauza bolii, liderul de la Kremlin și-ar pierde vederea.

„Ni se spune că suferă de dureri de cap, iar atunci când apare la televizor are nevoie de hârtii cu scrisul uriaș, ca să poată citi ce trebuie să spună. Literele sunt atât de mari încât pe o pagină nu încap decât câteva propoziții. Vederea lui se deteriorează considerabil, iar membrele lui tremură necontrolat”, a spus spionul rus.

Săptămâna trecută, Vladimir Putin s-a întâlnit la Soci cu președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko. Liderul rus a fost surprins de camerele de filmat în timp ce își mișca în mod straniu picioarele în timp ce stătea la o masă, la discuții cu liderul din țara vecină.

De asemenea, cu o săptămână înainte, Vladimir Putin a fost surprins făcând mișcări stranii în timp ce apărea la televizor, în contextul în care au apărut zvonuri că ar suferi și de boli precum Parkinson și scleroză multiplă, în afară de boala secolului.

Marturia unui spion rus in presa britanica despre Vladimir Putin
Vladimir Putin

Cum s-ar purta Vladimir Putin, din cauza bolii

Spionul ucrainean Kyrylo Budanov a spus, la rândul lui, că Vladimir Putin ar suferi de boli grave, dintre care una este maladia secolului. Informația conform căreia liderul rus ar fi în fază terminală a apărut într-un mesaj secret al spionului rus trimis către dezertorul FSB Boris Karpichkov care se ascunde în prezent de asasinii președintelui Rusiei, în Marea Britanie.

Conform spionului rus, președintele Vladimir Putin ar trebui să facă eforturi pentru a vedea până și acele litere mari de pe foile ce îi sunt pregătite și și-ar teroriza angajații cu schimbări bruște de comportament.

„Nu vrea să poarte ochelari, pentru că acesta ar fi un semn de slăbiciune. Obișnuia să își păstreze cumpătul cu subordonații său, dar acum are momente de izbucnire, de furie necontrolată. A luat-o razna complet și nu are încredere aproape în nimeni”, a spus spionul, potrivit The Mirror.

Săptămâna trecută, au apărut informații ce ar proveni de la surse de la Kremlin, conform cărora Vladimir Putin a fost supus unei intervenții chirurgicale de succes împotriva bolii secolului, în urmă cu 14 zile.

Vladimir Putin nu ar putea ține întâlniri fără pauze de tratament

Totodată, fostul ofițer MI6 Christopher Steele a spus că Vladimir Putin nu poate ține întâlniri fără pauze pentru tratament. Acesta a adăugat că președintele rus, care a declanșat războiul din Ucraina, este însoțit peste tot de o echipă de doctori, în contextul în care Kremlinul seamănă cu „o piscină cu rechini, în care dacă cineva simte miros de sânge, începe lupta”.

Situația ar fi atât de gravă, încât spionii care sunt cei mai apropiați de Vladimir Putin vorbesc despre succesorul său. Favorit ar fi Aleksey Dyumin, în vârstă de 49 de ani, actual guvernator al regiunii Tula din apropiere de Moscova. Anterior, el a fost șeful gărzii de corp a președintelui și a susținut că l-a salvat la un moment dat pe liderul de la Kremlin de un urs.

De asemenea, un succesor al liderului rus Vladimir Putin ar fi guvernatorul regiunii Astrahan și fostul spion Igor Babushkin, în vârstă de 52 de ani, precum și ministrul Agriculturii, Dmitry Patrushev, în vârstă de 44 de ani. El este fiul prietenului liderului rus, Nikolai Patrushev, fostul șef al FSB care acum conduce Consiliul de Securitate al Rusiei.

Urmăriți Impact.ro și pe