Marius Șumudică, în război cu baskanii de la Malatayaspor, după ce a fost dat afară. „Asta este fals”

Sorin Barbu 07.02.2022, 13:55
Marius Șumudică, în război cu baskanii de la Malatayaspor, după ce a fost dat afară. „Asta este fals”

Marius Șumudică a reacționat rapid după ce baskanii lui Malatayaspor au anunțat că l-au dat afară. Antrenorul a dezvăluit că se află în România și că se pregătea să se întorcă în Turcia, să conducă antrenamentele, dar a fost anunțat că i s-a reziliat contractul. Tehnicianul român susține că în comunicatul clubului a apărut o eroare și spune că nu este adevărat că și-a primit toate salariile.

Marius Șumudică, prima reacție după ce a fost dat afară de la Malatayaspor

Marius Șumudică nu mai este antrenor la Malatayaspor! Conducerea clubului a confirmat, ceea ce părea doar un zvon apărut în presă. Șumudică a fost dat afară după doar cinci luni și a lăsat echipa pe ultimul loc. Bilanțul său nu este deloc grozav: 3 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri, în toate competițiile. În plus, a fost o perioadă foarte agitată.

Dincolo de războaiele cu arbitrii, Șumudică s-a contrat cu baskanii clubului, dar și cu primarul orașului. I-a acuzat că nu susțin echipa și a spus sus și tare că, în aceste condiții, sunt șanse mici să se evite retrogradarea.

„Da, am aflat şi eu că am fost demis. E o decizie unilaterală a clubului, s-or gândi că va fi mai bine. Eu aveam biletele cumpărate ca să ne întoarcem, împreună cu secunzii, în Turcia, dar mi s-a transmis că am fost demis.

Sper ca fără mine Malatyaspor să se salveze. Este un oraş frumos, cu nişte suporteri admirabili şi ar fi păcat ca anul viitor să nu fie în Super Lig. Conducerea a făcut însă greşeli foarte, foarte mari”, a declarat tehnicianul român, la Digi Sport, la puțin timp după ce a fost demis.

Marius Șumudică a participat acum câteva zile la o conferință de presă în care a dezvăluit că antrenorii și jucătorii nu au luat niciun ban de aproape patru luni și l-a ironizat și pe primarul localității afirmând că a primit de la el doar o baclava. În comunicatul oficial, în care se anunță despărțirea, se spune că tehnicianul român și-a primit toți banii. Șumudică spune că informația nu este adevărată și susține că va merge la FIFA să-și recupereze salariile restante, prima de instalare, dar și toți banii trecuți în contract.

„Nu e nicio problemă, dar nu vreau ca lumea să fie indusă în eroare. Eu nu am primit niciun ban de peste trei luni şi nici acum nu mi s-a dat nimic. Am văzut că mi s-ar fi plătit restanţele, dar asta este fals!”, a mai spus fostul tehnician de la CFR Cluj.

Yeni Malatyaspor se află pe ultimul loc în Turcia și are de recuperat 10 puncte până la ultima poziție care asigură prezența în prima ligă.

Urmăriți Impact.ro și pe