EXCLUSIV

Marina Voica, fostă gimnastă în Rusia, își menține recordul personal și la 86 de ani: „Încă mai fac 100 de genuflexiuni zilnic”. Cât de frumoasă era mama ei! EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 14.01.2023, 14:50

Marina Voica, una dintre cele mai atrăgătoare soliste ale ”Epocii de Aur”, și-a păstrat cochetăria și la 86 de ani. Născută în Rusia, în orașul Ivanovo, și stabilită în România, după anii de facultate, cântăreața ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Impact.ro, secretele tonusului de invidiat. Marina Voica are un stil de viață sănătos, dar și surprinzător. Vă prezentăm și fotografii cu chipul superbei ei mame, căreia i-a moștenit eleganța și frumusețea.

Marina Voica, fostă gimnastă în Rusia, își menține recordul personal și la 86 de ani

Cântăreața Marina Voica nu înțelege de ce româncele au renunțat la pantofii cu toc înalt, un real simbol al feminității:

„E frumos pentru orice picior și pentru orice înălțime, un pantof cu toc te înalță, te arată cu mult mai feminină. La un moment dat, dacă porți prin casă doar papuci largi, foarte greu mai suporți pantofii cu toc.

Așa că eu, dacă știu că am spectacol, port prin casă câteva zile acei pantofi cu toc. Șterg praful și încălzesc mâncarea încălțată cu ei, ca să se adapteze piciorul, ca să nu mă strângă pe scenă. Am și foarte mulți adidași, din toate culorile, foarte frumoși, unii, cu talpă joasă, alții, cu toc ascuns. E bine și cu adidași comozi, dar ce bine te simți și pe toc! Și mersul e altfel. Să auzi pașii, să faci poc, poc, pe străzi, cu tocurile…!”, spune Marina Voica, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Marina Voica, fosta gimnasta in Rusia, isi mentine recordul personal si la 86 de ani
Marina Voica, fosta gimnasta in Rusia, isi mentine recordul personal si la 86 de ani

Sfaturi de aur pentru un tonus de invidiat

Marina Voica cântărește în jur de 50 de kilograme. A iubit dintotdeauna sportul, a fost și gimnastă, în Rusia, unde a obținut zeci de medalii. Și acum, la 86 de ani, reușește să-și mențină recordul personal, de 100 de genuflexiuni zilnic:

„Așa reușesc să îmi antrenez picioarele, să le am zdravăne, să nu cad pe stradă. De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia. Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15. Apoi, câteva zile, faci doar 15. Dacă faci prea multe deodată nu dă rezultat și faci și febră musculară. De la 15, mergi la 20, și, tot așa, crești treptat. Eu, la 86 de ani, încă mai fac 100 de genuflexiuni pe zi”, se mândrește Marina Voica.

A moștenit frumusețea mamei: ”Era o superbitate de femeie!”

Artista Marina Voica ne-a dezvăluit micile ei trucuri, cu care reușește să țină timpul în loc, dar recunoaște că gena familiei este, de fapt, cea mai importantă.

„Am făcut gimnastică, fac exerciții fizice, mănânc puțin. Dar, ca să vă spun sincer, totul e doar o chestie ce ține de genetică. Eu semăn cu mama, care era slabă, o superbitate de femeie. Și tata era slăbuț. Pe ei îi moștenesc. Așa era și fratele meu”.

Cum se simte după operația la inimă

Artista a suferit o intervenție chirurgicală, în urmă cu doi ani, la inimă. Și-a revenit însă spectaculos și le mulțumește medicilor și pe această cale. Marina Voica susține că a învățat să nu se mai trateze după ureche, cu leacuri băbești, nici măcar la o banală răceală:

„Cu inima mă simt bine acum, după operație. Eu însă ascult acum doar de doctori. Nu am încredere în produsele naturiste. Când e vorba de boală, chiar și de o răceală, vă sfătuiesc să fugiți de urgență la medic. Ne dă o pilulă bună și gata!”, ne-a mai spus cântăreața, pentru Impact.ro

Marina Voica, interpretata celebrului refren ”Și, afară, plouă, plouă”, a dorit să precizeze că este născută pe data de 3 septembrie, nu pe 2 septembrie, așa cum este prezentată, ca artistă, pe Internet:

„Au greșit, dar nu aveau voie să greșească, asta e neglijență. Mă sună toți pe 2, pentru urări. Dar, nu-i nimic, primesc ”La mulți ani!” și pe data de 3. Primim și cu Sf. Maria, cea mică și cea mare. Dar eu nu sunt Maria, ziua mea, notați-vă, este pe 17 Iulie, de Sf. Marina. Am anunțat deja și pe Facebook, și au început să mă felicite și atunci”, ne-a mai declarat inegalabila Marina Voica, în interviul exclusiv pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...