EXCLUSIV

Marina Almășan îl „pomenește” zilnic pe Victor Socaciu. De ce face asta EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 11.02.2022, 13:36
Marina Almășan îl „pomenește” zilnic pe Victor Socaciu. De ce face asta EXCLUSIV

Marina Almășan s-a decis să scrie o carte despre fostul soț în urmă cu câteva săptămâni și mai are doar câteva zile până când trebuie să o predea, conform înțelegerii făcută cu editura care o va tipări. Prezentatoarea tv și-a propus ca aceasta să fie lansată în luna mai, chiar de ziua fiului său, Victoraș Socaciu. Asta în ciuda faptului că văduva actorului, Brândușa Simion pare a se opune apariției unei cărți despre viața soțului său.

S-a aflat de ce Marina Almășan îl „pomenește” zilnic pe Victor Socaciu

La două săptămâni de la decesul lui Victor Socaciu, Marina Almășan a început să aștearnă pe hârtie mărturisiri emoționante despre cel care i-a fost soț și despre povestea de dragoste pe care au trăit-o. Cei doi nu și-au mai vorbit de mai bine de zece ani, de la divorț pentru că, ne spune vedeta tv, a simțit nevoia unei pedepse.

Mai mult, după apariția gândurilor sale în mediul online, după ce a fost încurajată și de actualul său partener, George Cornu, vedeta tv a decis să cuprindă toate amintirile sale într-o carte despre cel ce a fost Victor Socaciu, artist, soț și tată al copilului său.

Marina Almasan si George Cornu, iubitul ei
Marina Almasan si George Cornu, iubitul ei

Cadou pentru fiul său

Astfel că, aceasta și-a luat angajamentul față de editură să predea cartea în această lună, motiv pentru care scrie de zor pentru a se încadra în termen. Mai mult, Marina își dorește ca volumul să fie un cadou pentru fiul său și al lui Victor Socaciu și să fie lansat în luna mai, chiar de ziua de naștere a acestuia.

„Până la 1 martie trebuie să predau materialul la editură. Apoi trebuie paginată, prelucrate pozele și multe altele. Va fi gata cu totul la sfârșitul lunii aprilie. Vreau să o lansez în luna mai, de ziua lui Victor (n.r. fiul său), în memoria tatălui său”, a mărturisit Marina Almășan pentru impact.ro.

În ceea ce-l privește pe fiul vedetei tv, acesta a participat week-endul trecut, la parastasul de 40 de zile, făcut la Cornu, de Brândușa Simion, ultima soție a regretatului artist.

„Acum Victor nu mai aparține niciunei femei”

Prezentatoarea tv a mărturisit, pe marginea acestui subiect, că a așteptat timp de zece ani să vorbească despre fostul soț, care cândva i-a rănit sentimentele, întrucât acum el nu mai aparține niciunei alte femei.

„Nu am făcut decât să respect alegerea lui Victor. Deși aici sunt multe de spus, dar nu este încă momentul. Și poate nu va veni niciodată… Atunci, în 2012, mi s-a părut corect și demn să ies din peisaj. Din acel moment Victor a ales să aparțină altei femei, iar eu am refuzat să mai vorbesc cu el, în toți acești zece ani.

Cred că pe undeva a fost și “pedeapsa” pe care am simțit nevoia să i-o dau. Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru, dar și atunci fără să apar în peisaj. Am încurajat însă legătura tată-fiu și am fost tristă de neîntâmplarea ei așa cum ar fi trebuit… Acum Victor nu mai aparține niciunei femei. Le aparține tuturor deopotrivă. Tuturor românilor care i-au iubit muzica și sper să-i păstreze în memorie și în suflet cântecele.

Acum am dreptul să vorbesc liber despre lucrurile frumoase și nespuse timp de 10 ani. Și nădăjduiesc că toate aceste confesiuni (pe care lumea mă îndeamnă tot mai des să le adun într-o carte) să readucă adevărul în povestea noastră și să-l prezinte pe artist în lumina meritată”, ne-a declarat aceasta.

Ce spune văduva lui Victor Socaciu

Recent, văduva lui Victor Socaciu, Bândușa Simion, dădea de înțeles pentru impact.ro că Marina Almășan nu ar avea dreptul să scrie o carte despre Victor Socaciu fără consimțământul tuturor moștenitorilor săi, precizând totodată că soțului său nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestseller.

„Nimeni nu poate fi supus vreunor imixtiuni în viaţa intimă, personală sau de familie, nici în domiciliul, reşedinţa sau corespondenţa sa, fără consimţământul său ori fără respectarea limitelor prevăzute la diverse articole din lege”, a declarat aceasta.

Mai mult, ea spune că este interzisă, de asemenea, „utilizarea, în orice mod, a corespondenţei, manuscriselor sau a altor documente personale, precum şi a informaţiilor din viaţa privată a unei persoane, fără acordul acesteia ori fără respectarea limitelor legale”.

Carte publicată doar cu consimțământul moștenitorilor

Văduva lui Socaciu a adăugat că dacă va dori, la rându-i, să scrie o carte despre artist, va cere mai întâi consimțământul persoanelor din anturajul fostului ei soț, care ar urma să apară.

„Așadar, deoarece memoria persoanei decedate este protejată în aceleași condiții ca cele enumerate mai sus, în momentul în care voi decide să public ceva despre Victor, voi încerca să obțin mai întâi  consimțământul celorlalți moștenitori, acordând în acest fel respectul cuvenit memoriei sale”, a mai precizat Brândușa Socaciu.

Urmăriți Impact.ro și pe