Mariana Cojocaru prezintă horoscopul pasiunilor în 2024. Zodiile care vor câștiga o gălăgie de bani

Andreea Bisinicu 29.12.2023, 16:34
Mariana Cojocaru prezintă horoscopul pasiunilor în 2024. Zodiile care vor câștiga o gălăgie de bani

Astrologul Mariana Cojocaru descrie ce prespune, mai exact, horoscopul pasiunilor pentru anul 2024 și care sunt nativii care se vor bucura de un an plin de surprize, atât pe plan sentimental, cât și în carieră. Verifică și tu, mai jos, dacă te numeri printre cei atinși de soartă.

Care sunt cele mai pasionale zodii ale anului 2024

Mariana Cojocaru a vorbit despre horoscopul pasiunilor din 2024, în cadrul rubricii AstroSpecial de la Playtech Știri, prezentată în fiecare zi de vineri, la ora 16:00, pe site, Facebook și pe canalul lor oficial de YouTube.

Conform specialistului, horoscopul pasiunilor lui 2024 reprezintă freamăt creativ, dragoste plină de framăt. Este apanajul artiștilor înflăcărați de cele 7 muze din astrologie.

Pentru unii, va fi pasiunea de a face bani, pentru alții pasiunea de o noapte în dragoste sau de o viață perfectă în doi. Fiecare nativ vede pasiunea prin ochii lui. Diferența clară de la Pământ la Lună o face constelația de care aparțin, unde sunt spiritele superioare sau inferioare.

Horoscop Mariana Cojocaru 18-24 decembrie 2023
Horoscop Mariana Cojocaru 18-24 decembrie 2023

Fecioară și Balanță: pasiunea este la cote maxime

Nativul din zodia Fecioară va simți pasiunea la cote maxime până-n luna iunie a anului 2024, urmând să predea ștafeta reprezentanților zodiei Balanță, cu pasiuni riscante ca sporturile extreme. Vei avea parte de numeroase provocări, pe care le vei trece cu brio, ca de fiecare dată.

Vărsător, Taur, Leu și unii Scorpioni: pasiuni creative

Cei din zodiile Vărsător, Taur, Leu și Scorpion vor avea parte de ceea ce reprezintă pasiunile creative. Vor fi mai înțelepți și neagitați. Poți să te agiți constructiv, dar dacă te agiți pentru o cauză pierdută sau ca să prinzi cei 6 cai verzi pe pereți, nu ai făcut nimic, susține astrologul Mariana Cojocaru.

Unii nativi vor avea parte de acest freamăt al pasiunilor creative care se pot tranforma în beneficii. Puteți avea apoi o poziție socială privilegiată, câștiguri. La unii, agitația și stresul pot dăuna grav sănătății, dar pasiunile care sunt muncite, tot muncite vor fi și vor aduce beneficii.

Citește continuarea AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe