Marian Daniel Mocanu, șeful Gărzii de Mediu Galați, a decedat după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19

Elena Avramescu 02.11.2021, 10:22
Marian Daniel Mocanu, șeful Gărzii de Mediu Galați, a decedat după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19

Marian Daniel Mocanu era comisar-șef al Gărzii de Mediu Galați și a încetat din viață în cursul zilei de sâmbătă, în Reanimarea Spitalului de Urgență din Galați.

Marian Daniel Mocanu, șeful Gărzii de Mediu Galați, a decedat

Șeful Gărzii de Mediu Galați era infectat cu Covid-19 și ajunsese la spital în stare extrem de gravă, astfel că medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l putea salva. S-a aflat că, în ultimele zile, acesta a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă din Galaţi, iar după ce starea lui s-a agravat a decedat, în cursul zilei de sâmbătă, 30 octombrie.

Astăzi, un om valoros, care și-a dedicat viața comunității, a trecut la cele veșnice. Marian Daniel Mocanu, comisar șef al Gărzii de Mediu Galați, a plecat mult prea devreme dintre noi. A fost un exemplu de curaj, forță și înțelepciune, a declarat Costel Fotea, Președintele Consiliului Județean Galați.

Marian Mocanu a decedat la doar 42 de ani și se afla în fruntea Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu din februarie 2015. A absolvit cursurile Facultăţii de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului Iaşi în 2001, după care a lucrat în cadrul instituției pe care a condus-o în ultimii ani încă din 2005. Până în acel moment a activat în mediul privat, în comerţ.

În Galați, încă de la începutul pandemiei, 414 persoane au decedat din cauza noului coronavirus. În total, 39285 de oameni din acest județ s-au infectat și conform ultimei raportări, rata de infectare este de 6,78 la mia de locuitori.

Urmăriți Impact.ro și pe