Mariajul cu Alina Sorescu nu este singurul. Cine a fost prima soţie a lui Alexandru Ciucu şi de ce s-au despărţit

Iancu Andreea, Ștefan Olteanu 27.05.2021, 15:00

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează un cuplu extrem de sudat de aproape 12 ani. Totuși, în ultima perioadă, au apărut mai multe zvonuri cu privire la divorțul celor doi. Deocamdată, ambii parteneri neagă că ar fi vorba despre vreo separare între ei, însă puțini cunosc faptul că celebrul designer a avut un alt mariaj. Despre prima soție a lui Alexandru Ciucu și motivul pentru care s-au despărțit a făcut dezvăluiri chiar soțul Alinei Sorescu.

Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu. Care a fost motivul pentru care s-au despărțit

Frumoasa cântăreață și celebrul designer trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, pe care mulți o admiră. După aproape 12 ani petrecuți împreună, cuplul se bucură de familie și de cele două fiice, Carolina, născută în 2014, și Ana Raisa, născută pe 20 aprilie 2016. Deși pare că cei doi parteneri se cunosc din totdeauna, în realitate Alexandru Ciucu a mai trăit o poveste de iubire cu prima lui soție. Cu ani buni înainte de a forma un cuplu cu Alina, Ciucu experimenta o dragoste intensă, dar scurtă. Alexandru Ciucu a fost căsătorit civil cu o tânără pe nume Ana Cristina, pentru care designerul ar fi fugit de acasă, potrivit Spynews.

Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei. Fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți, explica Alexandru Ciucu în trecut, pentru Libertatea.

Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu, înainte de mariajul cu Alina Sorescu
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au împreună două fiice

Primul mariaj al designerul a durat doar o lună

Relația dintre Alex și fosta sa soție a durat extrem de puțin. După numai o lună de întâlniri și declarații de dragoste, cuplul s-a căsătorit, însă mariajul a durat, de asemenea, o lună. La acea vreme se zvonea că tatăl designerului ar fi fost cel care a avut un cuvânt de spus în privința divorțului. Ulterior, la patru ani de la separarea de fosta soție, în 2008, Alexandru Ciucu a cunoscut-o pe Alina, lângă care a rămas de aproape 12 ani. Designerul își amintește cu nostalgie momentele de la începutul relației sale cu celebra cântăreață.

Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație. Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată. Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații, mai spunea Alexandru Ciucu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...