Maria Dragomiroiu, mărturisire cutremurătoare. Cum a reuşit să evite un accident auto cumplit: „Am adormit la volan”

Andra Daoud 16.03.2022, 20:16

Maria Dragomiroiu își bucură fanii cu muzica ei de ani de zile, însă puțini știu că artista a trecut prin câteva momente dificile de-a lungul vieții. Interpreta de muzică populară a povestit că a fost la un pas de un accident de mașină grav, după ce a adormit la volan. S-a întâmplat într-o noapte, în timp ce se întorcea de la o nuntă.

Maria Dragomiroiu, mărturisire cutremurătoare

Maria Dragomiroiu a avut parte de un moment de cumpănă, în urmă cu mai mulți ani. Cântăreața de muzică populară spune că a fost salvată de spiritul mamei sale, după ce a adormit la volan și a fost la un pas de un accident auto grav. Solista este convinsă că o forță supranaturală a ocrotit-o în momentul respectiv și a povestit că acel moment i-a schimbat complet viața.

Mama artistei a încetat din viață în urmă cu 31 de ani, dar Maria Dragomiroiu încă se gândește la cea care i-a dat viață, mai ales în momentele dificile, cum a fost și cel în care a adormit la volan. Artista a povestit, în cadrul emisiunii „La Măruță”, acel episod în care a fost la un pas de o tragedie.

Când vorbesc de mama mi-e foarte greu, deși sunt 31 de ani de când a plecat de lângă mine. Mă rugam la Dumnezeu, Doamne, ia din viața mea, ca să îi dai mamei mele. Nu am putut să o salvez…

M-a scăpat de la moarte odată, pentru că adormisem la volan, veneam de la o nuntă, si am simtit-o pe mămica mea lângă mine și m-am gândit: stai, că mama e moartă. Și m-am trezit. Imediat, în fața mea, la un metru era un plop. Ion (n.r. primul ei soț) m-a apucat de păr și eu plângeam.”, a povestit artista.

Maria Dragomiroiu, mărturisire cutremurătoare. Cum a reuşit să evite un accident auto cumplit: „Am adormit la volan”
Maria Dragomiroiu a fost la un pas de un accident grav

Maria Dragomiroiu, căsnicie nefericită alături de primul soț

Mai mult, artista a povestit că primul ei mariaj nu a fost deloc unul fericit, așa cum părea din exterior. Îndrăgita artistă a mai dezvăluit că bărbatul era violent și că a suferit abuzuri fizice în timpul căsătoriei. Vedeta a povestit că a stat un an de zile fără niciun fir de păr într-o anumită zonă a capului, din cauza violențelor la care a supus-o bărbatul.

Am stat un an zile fără niciun fir de păr într-o parte a capului. Soțul a cerut divorțul. O singură dată m-a sunat în anul 1998”, a povestit aceasta la emisiunea „La Măruță”.

După primul mariaj eșuat, artista și-a găsit fericirea în brațele impresarului Bebe Mihu, alături de care formează un cuplu de mai bine de trei decenii. La începutul anului 2017, cei doi au sărbătorit nunta de argint.

 

Urmăriți Impact.ro și pe