Maria Dragomiroiu, gest admirabil în plină criză! Ce sumă considerabilă a donat artista în lupta împotriva pandemiei

Redacția IMPACT 08.04.2020, 08:44
Maria Dragomiroiu, gest admirabil în plină criză! Ce sumă considerabilă a donat artista în lupta împotriva pandemiei

Îndrăgita artistă de muzică populară a făcut un gest foarte nobil. În plină pandemie, Maria Dragomiroiu a donat o sumă considerabilă, pentru a le veni în ajutor medicilor români. În ultimele zile, cazurile tot mai pronunțate de îmbolnăvire s-au resimțit tot mai tare, în multe regiuni ale țării noastre.

Maria Dragomiroiu, gest admirabil în plină criză!

Artista de muzică populară a decis să se solidarizeze cu medicii români și să ajute, printr-o donație considerabilă. Maria Dragomiroiu s-a arătat, la rândul ei, marcată de întreaga situație resimțită în prezent și în România. Totodată, interpreta de 64 de ani se află, la fel ca multe vedete și personalități de la noi, într-o perioadă de izolare la domiciliu. Aceasta locuiește cu soțul ei în București, în casa lor, iar copii cuplului le sunt aproape vecini. Deși, în momentul de față, aceasta preferă să nu se viziteze cu familia și să păstreze distanța impusă de autorități.

Maria Dragomiroiu, gest admirabil în plină criză! Ce sumă considerabilă a donat artista în lupta împotriva pandemiei
Maria Dragomiroiu a făcut un gest cât se poate de nobil pentru medicii români și a donat suma de 10.000 de lei

Ce sumă a donat artista de muzică populară în lupta contra pandemiei

Maria Dragomiroiu a menționat, odată cu donația ei foarte generoasă, de 10.000 de lei, că este deranjată de faptul că alți cetățeni ignoră total indicațiile de prevenire a îmbolnăvirii cu noul virus. Interpreta de muzică folclorică a mai mărturisit că situația din sistemul medical din România, dar și cea a medicilor expuși în fața pericolelor, au sensibilizat-o foarte tare. Chit că nu o dau banii afară din casă, aceasta și-a dorit să contribuie, la fel ca mulți alți cântăreți de la noi.

„Nu mă dau afară banii din casă, trăim normal. Nu mi-a plăcut să mă dau mai așa și nici nu-mi trebuie. Am donat și noi, eu cu soțul meu, 100 de milioane pentru medici… Din ce aveam strânși.”, a povestit Maria Dragomiroiu, potrivit celor de la fanatik.ro.

Mai mult, pentru că perioada de față nu a prins-o pe artistă în vreun impas financiar, aceasta se bucură de liniște, alături de soțul ei, care îi este și impresar. Acesteia îi lipsesc foarte tare nepoțeii, dar și copiii săi, care locuiesc aproape de ei. Însă, a preferat să îi știe feriți din calea vreunui pericol și să stea acasă.

„Din păcate, omul zice că își trăiește clipa. Dacă te gândești la ziua de mâine puțin, să nu cheltuiești tot ce ai câștigat… Eu la țară așa stiam: să pui găleata la streașina casei când plouă. Dacă ești atent, iei în calcul că ți se poate întâmpla orice în timpul vieții.”, a mai povestit îndrăgita interpretă.

De asemenea, este cunoscut că Maria Dragomiroiu are o pensie modică. Vara trecută, artista a povestit, într-o apariție televizată, că pensia pe care o primește lunar de la stat, după 40 de ani de contribuție, este de doar 1,200 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe