Maria Constantin și-a schimbat definitiv look-ul după ce s-a întors de la Survivor. „Semeni cu Bianca Drăgușanu”

Anca Manolica, Iulia Statie 31.01.2023, 13:57

Maria Constantin este una dintre vedetele care au acceptat provocarea Survivor România 2023. Cu toate acestea, artista a fost eliminată după numai o săptămână de competiție. A avut, însă, suficient timp pentru a experimenta lipsa mâncării, dormitul în junglă și tot ceea ce înseamnă Survivor. Reîntoarsă din Dominicană, îndrăgita solistă a decis că este timpul să facă o schimbare totală de look.

Maria Constantin, schimbare radicală de look!

Competiția Survivor România 2023 a luat sfârșit pentru Maria Constantin după numai prima săptămână. Reîntoarsă din jungla Dominicană, artista a simțit nevoia să facă o schimbare radicală în viața sa, așa că a făcut o vizită la salonul de înfrumusețare. A ieșit de acolo cu un look total schimbat, care a dat naștere multor comentarii în mediul online.

Cum orice artist trebuie să fie impecabil atunci când intră pe scenă, iar Maria respectă cu sfințenie acest lucru, ea se lasă des pe mâna celor mai buni stiliști din țară. Așadar, un răsfăț și o schimbare binevenită, după o săptămână grea în junglă.

Maria Constantin
Maria Constantin

A renunțat la blond

Până acum, solista avea părul blond, dar se pare că a dorit să încerce ceva cu totul nou. Astfel, că a renunțat la culoarea care a consacrat-o și a optat de data aceasta pentru un șaten închis.

Și cum și-a obișnuit deja fanii din mediul online să le împărtășească multe din lucrurile care se petrec în viața ei, Maria le-a arătat acestora noua schimbare de look la care a recurs. Aceasta a postat o serie de imagini din timpul procesului de schimbare și, după care le-a dezvăluit și rezultatul final.

Dacă unii dintre cei care o urmăresc au fost de părere că noua schimbare o prinde de minune, unii dintre internauți nu au apreciat deloc noua înfățișare a artistei, spunând chiar că seamănă cu Bianca Drăgușanu sau că era mai bine să rămână blondă.

„Tu ești??? Nu mai semeni cu cea de dinainte. Păcat că apelați la chirurgie, vă stricați naturalețea și frumusețea!”, „De ce oare te-ai luat tu după astea? Să te oprești, că tare frumoasa erai.”, „Maria fă-te blonda, tu asa ești frumoasă”

„Acum te-ai desfigurat… Și la sprâncene… Of… Ce face moda asta dăunătoare din voi…”, „Blondă era mult mai bine”, „Semeni perfect cu Dragușanca”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...