Marea interpretă de muzică populară care a ajuns să stea în casă cu blana pe ea din cauza facturilor. Cântăreaţa, nevoită să îndure frigul

Nicu Stan 15.01.2022, 18:19
Marea interpretă de muzică populară care a ajuns să stea în casă cu blana pe ea din cauza facturilor. Cântăreaţa, nevoită să îndure frigul

Cine este marea interpretă de muzică populară care a ajuns să stea în casă cu blana pe ea din cauza facturilor mult prea mari. Cântăreaţa este nevoită să îndure frigul. Foarte mulți români se plâng din cauza facturilor uriașe de la gaze și electricitate în ultimul timp. Printre cei care sunt afectați de scumpiri se regăsește și îndrăgita cântăreața.

O cântăreață s-a trezit cu o factură de căldură uriașă. Artista face economie și a ajuns să înghețe de frig în casă

O iubită cântăreață de muzică populară de la noi trece prin clipe grele. Saveta Bogdan a mărturisit că stă îmbrăcată cu cojocul, din cauza frigului din casă.

Saveta Bogdan trece prin momente grele după ce s-a hotărât să nu mai plătească facturi uriașe. Cântăreața este pur și simplu speriată de ce se întâmplă după creșterea facturilor.

Saveta Bogdan a primit facturi uriase
Saveta Bogdan a primit facturi uriase

Ce factură a primit Saveta Bogdan, în contextul în care nu a fost acasă o perioadă lungă

Cântăreața are toate motivele să se sperie după ce luna trecută a primit o factură de nu mai puțin de 800 de lei. Astfel, cântăreața nu a stat prea mult pe gânduri și a mers la reprezentanții celor de unde a venit factura, iar în aceste momente așteaptă un răspun concret.

Cântăreața a declarat că este destul de frig în casă și că a fost nevoită să se folosească de un calorifer electric. De asemenea, Saveta Bogdan este profund dezamăgită de sumele uriașe pe care le-a primit la facturi, mai ales că în toată acestă perioadă a fost în SUA.

Artista s-ar putea să părăsească România

„Mi-a venit 800 de lei. Căldura nu este cum trebuie, iar eu am băgat în priză un calorifer electric. În baie e foarte frig de nu poți să te speli. Mi-a venit 800 de lei, aici am 600 de lei, dar eu am fost plecată și în America. Am fost acolo, am făcut în scris, aștept rezultatul”, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

De asemenea, Saveta Bogdan a mai dezvăluit că îi este destul de greu să plătească facturile uriașe primite pentru că în ultima perioadă nu a mai avut evenimente. Fiica cântăreței i-a propus să se mute la ea, însă artsita susține că dacă nu va găsi o cale pentru a le plăti are de gând să părăsească România.

Saveta Bogdan a cam rămas fără bani

„Noi nu avem cântări, am avut de Sărbători, am avut de Crăciun și săptămâna trecută. În seara asta n-am nimic, dacă aveam era foarte bine. Fata mi-a zis că dacă n-oi avea că îmi trimite ea. Acum mai am banii pe care i-am luat de Revelion. Sunt vremuri destul de grele, sperăm să ne descurcăm cumva”, a declarat Saveta Bogdan, potrivit sursei citate mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe