EXCLUSIV

Marea actriţă care a renunţat la viaţa din Capitală pentru a se muta la ţară. „Am vândut tot ce aveam” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 17.07.2021, 11:33

Carmen Tănase sau ”Flăcărica”, din telenovela ”Inimă de țigan” (Acasă TV), a început o viață nouă, la țară, într-un sat de lângă Târgoviște, alături de fiul său, Tudor, care s-a întors acasă, după mai mulți ani petrecuți peste granițe, și cu mama sa, în vârstă de 90 de ani, despre care spune că este ”punctul de echilibru în casă”. Actrița ne-a povestit, pentru impact.ro, că a luat această decizie în perioada pandemiei, dorind să respire aer curat și să mănânce bio, din propria-i grădină.

Carmen Tănase ”Flăcărica” s-a mutat la țară, cu 14 pisici și 3 câini: ”Am vândut tot ce aveam. Am vrut să scap de mizeria din București”

Actrița Carmen Tănase a vrut o schimbare, iar dorința i s-a împlinit:

Am vândut tot ce aveam în București, am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit, a declarat actrița pentru impact.ro.

Flăcărica trăiește înconjurată de 3 câini și 14 pisici, ultima, în vârstă de doar câteva săptămâni, pe care i l-a adus cineva, de prin vecini.

Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate și se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine, ne mai spune Flăcărica.

Ce mare actriță a renunțat la viața din Capitală pentru a se muta la țară
Carmen adoră câinii și pisicile

Pisicile au nume haioase, ale unor personalități. De pildă, una se numește Obama, iar alta Putin. Ei bine, cele două nu prea se înțeleg între ele. Mai mult, actrița povestește că animăluțele știu în funcție de cum le vorbește, dacă ea va lipsi mai mult de acasă:

Le vorbesc în limbajul Flăcăricăi. Le spun – să fiți cuminte, făi, iar atunci ele știu că mă întorc repede acasă.

Carmen își iubește foarte mult animăluțele pe care le-ar fi luat cu ea, oriunde s-ar fi mutat. Iar când acestea i-au spart plasma cea mai mare, în urmă cu câteva săptămâni, actrița s-a împăcat cu ideea că a rămas fără televizorul preferat:

S-au bătut între ele, și au trântit televizorul, care s-a făcut praf. Încă nu am luat altul.

Ce mare actriță a renunțat la viața din Capitală pentru a se muta la țară
Alături de Gheorghe Visu, în telenovele

Refuză orice test sau vaccin

Carmen Tănase a fost încă de la început împotriva pandemiei și a măsurilor luate. Actrița ne mărturisește că până acum nu și-a făcut niciun test și nici nu va face vreunul:

Mi s-a cerut la început să-mi fac testul, la o filmare. Am refuzat și nu m-a mai interesat nimic. Nu voi face niciodată vaccinul și nici vreun test, chiar dacă va trebui să renunț la vreun job, ne spune aceasta.

Actrița se află acum în vacanță și, spune ea, îi e dor de vremurile când juca teatru cu sălile pline.

Nu putem trăi fără public. Teatrul se joacă cu public în sală, cu suflul emoției care vine din sală. Publicul e la fel ca înaine, dornic de teatru. Doar că am jucat cu sala plină doar 70 la sută din capacitate. Lumea așteaptă ca ,din toamnă, după vacanță, să se revină la normal. Eu sunt sigură că nu va fi așa. Ni se pregătește altceva.

Actrița ne-a mai povestit că i s-a adus la cunoștință că are interzis să joace la Buzău, fără a i se comunica motivul real.

Urmăriți Impact.ro și pe