Mara Bănică, în doliu. Tatăl fostei concurente de la Pro TV a încetat din viață. „Muți de durere”

Beatrice Dumitru 17.11.2022, 20:24
Mara Bănică, în doliu. Tatăl fostei concurente de la Pro TV a încetat din viață. „Muți de durere”

Durere fără margini pentru Mara Bănică, după ce tatăl său s-a stins din viață în această dimineață. Fosta concurentă de la Pro Tv a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare prin care își exprimă regretul că părintele ei a murit mult prea devreme.

Mesajul Marei Bănică după moartea tatălui său

Mara Bănică a început anul cum nu se poate mai bine, ea devenind mamă pentru a doua oară, după ce în luna februarie a dus pe lume o fetiță. Acum, însă, jurnalista trece prin clipe grele pentru că tatăl său, în vârstă de 71 de ani, a murit și nu-și poate reveni din șoc.

Fosta concurentă de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu concepe că tatăl său nu mai este în viață și a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care i-a mulțumit părintelui său pentru tot ce i-a oferit.

„Tata s-a stins astăzi dimineață. Suntem șocați. Anesteziați. Muți de durere. Îl vom depune mâine, la ora 14.00, la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Slujba de înmormântare va fi sâmbătă, la ora 12.00, la biserică.

Dumnezeu să te Ierte si să te Odihnească, tati! Te iubesc până la cer, acolo unde te-ai dus acum, și înapoi. Îți mulțumesc pentru tot ce sunt. Pentru că tot ce sunt îți datorez ție”, a scris Mara Bănică pe pagina de Facebook.


Mara Bănică, relație apropiată cu tatăl său

Mara Bănică avea o relație foarte apropiată cu tatăl său, despre care spunea în ultima zi a anului 2020, când acesta împlinea vârsta de 70 de ani, că îi datorează totul pentru că el a fost cel a învățat-o să înoate, să pescuiescă, să citescă și i-a arătat marea pentru prima oară. „A trăit doar pentru mine mai mult de jumătate din viaţa lui”, scria atunci jurnalista în mesajul adresat tatălui său.

Tatăl jurnalistei urmează să fie condus pe ultimul drum sâmbătă, la prânz.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...