Manelele românești au trecut Oceanul. Narcis de la Bărbulești l-a cucerit pe un actor din The Fast and the Furious

Beatrice Dumitru 17.01.2023, 15:40
Manelele românești au trecut Oceanul. Narcis de la Bărbulești l-a cucerit pe un actor din The Fast and the Furious

Se pare că nu doar românii ascultă manele și la fel fac și americanii. Unul dintre interpreții acestui gen muzical de la noi, Narcis de la Bprbulești, face furori în SUA, iar calitățile sale vocale au fost extrem de apreciate peste ocean chiar de un star de la Hollywood, care joacă în filmul „The Fast and the Furious”.

Narcis de la Bărbulești i-a cucerit pe americani

Un clip cu un manlistul Narcis de la Bărbulești,  care cântă la o nuntă a ajuns viral în SUA, iar un actor din celebra serie „The Fast and the Furious” a fost încântat de prestația interpretului și a postat pe pagina sa de socializare un videoclip cu acesta, fiind foarte apreciat de fani.

Clipul cu Narcis de la Bărbulești, care cântă la o nuntă, a ajuns viral în SUA, după ce la sfărșitul lunii decembrie 2022 a fost distribuit pe pagina de Instagram de actorul Tyrese Gibson, cunoscut pentru rolul lui Roman Pearce din „The Fast and the Furious”. Acesta s-a declarat impresionat de felul în care cântă manelistul  și chiar și-a rugat fanii să îl ajute să îl găsească.

Manelele românești au trecut Oceanul. Narcis de la Bărbulești l-a cucerit pe un actor din The Fast and the Furious
Actorul Tyrese Gibson din seria „The Fast and the Furious”. Sursa foto: Facebook

Omg, nu pot să cred asta. Dacă îl cunoașteți, vă rog să îl etichetați. Dumnezeule, VREAU SĂ AUD MAI MULT VOCEA DVS. Mulțumesc mamei @kimburrelllove pentru că mi-a trimis asta, whoa whoa whoa!”, este mesajul postat de actor în descrierea videoclipului.

Narcis de la Bărbulești, comparat cu Beyonce

Videoclipul a fost preluat și de popularul creator de conținut din SUA Jaybee, care s-a filmat ascultând cântecul și a reușit să strângă milioane de vizualizări, comentarii și aprecieri cu Narcis de la Bărbulești. Fanii acestuia au avut numai cuvinte de laudă la adresa manelistului și chiar a fost comparat cu celebra Beyonce.

Acum să o vedem pe Beyonce făcând asta”, „Narcis îți aduce lacrimi în ochi, divin!”, „Are una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit. Îl iubesc. Este incredibil cât de bine poate să cânte, vreau să merg la un concert cu el”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Narcis de la Bărbulești este fiul cunoscutului manelist Ștefan de la Bărbulești, iar la vârsta de 34 de ani se bucură de un mare succes în lumea muzicii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...