Mama Antoniei face dezvăluiri fără ocolișuri. Detalii inedite din copilăria vedetei: „E ceva din familie”

Andrei Simion 22.03.2023, 09:29

Mama Antoniei a dezvăluit detalii inedite din copilăria vedetei. Denise Iacobescu a vorbit despre cum se comporta la școală fiica ei, care face parte din distribuția filmului „Haita de acțiune”, ce a avut premiera marți, 21 martie, în cinematografele din toată țara.

Mama Antoniei, dezvăluiri despre copilăria vedetei

Denise Iacobescu, mama Antoniei, a spus că pe vremea când era elevă, vedeta nu reușea să fie foarte cuminte în timpul orelor de curs, din cauza unei trăsături de familie.

„(În copilărie, Antonia era, n.r.) Foarte bună, cuminte, își făcea temele. Doar că e ceva din familie, nu prea putea să stea cuminte în timpul orei, vorbea mult! Că noi așa facem, vorbim mult!”, a spus Denise Iacobescu, la premiera filmului „Haita de acțiune”, potrivit cancan.ro.

De asemenea, Denise Iacobescu a spus că atunci când avea patru – cinci ani, Antonia, care acum este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, își pierdea cumpătul cu alți copii, dacă aceștia nu se comportau pe placul ei.

„O întrebam: De ce îi dai cu capul de pereți? Ea răspundea: Dacă n-a vrut să vorbească cu mine și nu a vrut să se joace?!. Bine, nu îi dădea cu capul, mai mult îi împingea. Dar asta vorbim de patru, cinci anișori. După care a crescut și s-a liniștit”, a povestit mama Antoniei.

Antonia și mama ei, Denise Iacobescu
Antonia și mama ei, Denise Iacobescu

Mama Antoniei, despre nepoții ei

Totodată, Denise Iacobescu a spus că atunci când Antonia și Alex Velea au nevoie de cineva care să aibă grijă de copiii lor apelează fie la ea, fie la părinții cântărețului.

Denise Iacobescu a mai spus că înainte de premiera filmului „Haita de acțiune”, Antonia a avertizat-o că limbajul personajelor nu este lipsit de înjurături.

Mama Antoniei a adăugat că este mândră de fiica ei și că speră ca artista să fie în continuare la fel, cu capul pe umeri și cu picioarele pe pământ.

Urmăriți Impact.ro și pe