EXCLUSIV

Lupu Rednic a locuit 11 ani cu părinții soției sale, Cornelia. „Aveam banii puși la comun”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 22.02.2023, 20:04
Lupu Rednic a locuit 11 ani cu părinții soției sale, Cornelia. „Aveam banii puși la comun”. EXCLUSIV

Artiștii Cornelia și Lupu Rednic au serbat 30 de ani de căsnicie. Unul dintre marile secrete ale relației lungi? Lupu Rednic ni l-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Impact.ro. „Important e să te ai bine cu soacra. Ea este ca a doua ta mamă, trebuie să o respecți!”, ne-a declarat artistul de muzică populară.

Lupu Rednic a locuit 11 ani cu părinții Corneliei

Până să se mute cu soția Cornelia Rednic în București, Lupu Rednic a locuit în Sighetul Marmației, alături de socri. Artistul de muzică populară își amintește însă cu drag de acea perioadă, în care s-au gospodărit cu toții, în care trăiau în armonie, iar banii erau la comun.

Până să ne mutăm în București, am locuit cu socrii mei. Oameni foarte de treabă, niciodată nu am fost separați, că sunt banii lor sau ai noștri, eram cu totul la comun. Când veneam acasă, de prin țară, obosiți, de la spectacole, găseam totul pus la punct, în ordine, soacra mea ne aștepta cu o ciorbiță caldă. Trebuie să îi respecți pe părinții soției, soacra este ca a doua ta mamă, iar socrul este tot ca un tată, sunt ca părinții tăi. Cornelia seamănă foarte mult cu mama ei, i-a moștenit frumusețea și hărnicia, i-a moștenit gena bună. Socrii mei sunt oameni frumoși, de ispravă, încă tineri, pentru că nici noi nu suntem bătrâni”, ne-a povestit Lupu Rednic, în exclusivitate pentru Impact.ro

Lupu Rednic a locuit 11 ani cu părinții soției sale, Cornelia. „Aveam banii puși la comun”. EXCLUSIV
Cornelia și Lupu Rednic, alături de părinții artistei de muzică populară.

Soții Lupu și Cornelia Rednic vor cânta la Paris, după Paște

Celebrii artiști au agenda plină de concerte, anul acesta. Sunt așteptați și în străinătate de românii din Diaspora, pentru un recital de muzică populară care să le mai aline dorul de țară.

Imediat după Paște încep evenimentele, vom cânta și la Paris, în Franța, ne vom strânge cu toții. Mai avem niște prieteni și în Dublin, vom merge și acolo. Ne bucurăm că a trecut pandemia. Mulțumim lui Dumnezeu că am revenit la viața de dinainte! Nu a murit nimeni de foame, că doar aveam niște bani puși deoparte, dar ne era un dor teribil de public, de aplauze, de evenimente, de ieșit în lume, de vorbit cu oamenii. Tare am mai suferit atunci”, ne-a mai mărturisit Lupu Rednic.

Lupu Rednic evită scandalurile din lumea muzicală: „E loc sub soare pentru toată lumea!”

Lupu Rednic s-a trezit implicat, fără voie, în diverse scandaluri din showbiz. A găsit însă mereu soluții de a face pace cu cei care i-au căutat pricină.

Vă spun foarte sincer, eu și Cornelia nu vrem să supărăm pe nimeni. E loc sub soare pentru toată lumea, fiecare are publicul lui, realizările lui, munca lui. Așa e frumos, să ne respectăm, să discutăm, când ne vedem la evenimente, să bucurăm publicul, nu să ne ferim, pe la colțuri”, ni s-a mai confesat Lupu Rednic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...