Lumea sportului este în doliu. S-a stins din viață la doar 35 de ani

Corina Oprea 28.06.2023, 20:51
Lumea sportului este în doliu. S-a stins din viață la doar 35 de ani

În ultima vreme au plecat dintre noi tot mai mulți oameni importanți, personalități celebre, care au lăsat în urmă lacrimi și durere. Aflăm acum că a decedat acum un tânăr sportiv, veste care a șocat o lume întreagă. Avea doar 35 de ani și avea toată viața înainte ca să se bucure de cariera sa din plin!

A murit un mare fotbalist

Este doliu în lumea internațională a fotbalului american, după ce unul dintre cei mai îndrăgiți sportivi s-a stins din viață în mod neașteptat. Avea doar 35 de ani și nimeni nu se gândea să îi vină sfârșitul atât de devreme. A devenit cunoscut după ce a jucat la echipele New England Patriots, Houston Texans şi Baltimore Ravens.

Este vorba despre marele Ryan Mallett, care a jucat pe postul de quarterback și a evoluat în NFL timp de cinci ani, în perioada 2011-2016. Din primele informații, se pare că a murit înecat, în timp ce se afla în vacanță.

Nu se cunosc mai multe detalii despre tragedie, dar, potrivit poliției, el făcea parte dintr-un grup de înotători de pe o plajă. Ar fi fost văzuți în larg, dar el nu s-a mai putut întoarce și tot ce au văzut martorii a fost cum s-a scufundat fără ajutor.

„Un grup de oameni în apă lângă cel de-al doilea banc de nisip se luptase să se întoarcă la țărm. Unul dintre indivizi, un bărbat adult, a intrat în jos, iar salvamarii spun că nu respira atunci când a fost scos”, a declarat oficiul Șerifului din județul Okaloosa.

Nu a mai putut fi salvat

Fostul fundaș a fost dus la spitalul din Destin, Florida, imediat ce a fost scos din apă. Totuși, la scurt timp a fost declarat decedat, pentru că medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Din nefericire, a fost scos mult prea târziu, fiind în larg, iar atunci deja nu mai respira.

Familia nu a făcut declarații despre cele întâmplate, pentru că vestea a venit ca un șoc mult prea mare. Antrenorul lui New England Patriots, Bill Belichick, a transmis un mesaj scurt și a declarat că este „extrem de întristat din cauza decesului tragic al lui Ryan”.

Urmăriți Impact.ro și pe