VIDEO

Lui Bebe Cotimanis îi merge foarte bine de când a plecat de la Pro TV. Secretul care îl ajută să facă senzație în serialul Lia VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 26.05.2023, 22:03

Bebe Cotimanis este genul de actor care se prezintă la teatru sau pe platourile de filmare cu “temele făcute”. Face mici modificări la scenariul inițial și reușește să fie autentic indiferent de personajul pe care îl are de interpretat, reușind să jongleze atât cu proiecte de teatru, cât și cu filme sau seriale TV. Cu ani buni de experiență, pasiune și talent, Bebe Cotimanis a reușit să se facă iubit și apreciat de public.

Bebe Cotimanis, despre relația cu Iulia Dumitru

Bebe Cotimanis ne-a mărturisit că se simte excelent când o are parteneră de scenă pe jumătatea sa, Iulia Dumitru, întrucât cei doi au posibilitatea să repete, inclusiv, acasă. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, celebrul actor – care poate fi văzut și în serialul “Lia, soția soțului meu” la Antena 1, în fiecare joi de la 20.30 – ne-a povestit cu amuzament că uneori el și Iulia își iau rolurile atât de în serios acasă, încât vecinii ajung să dea o cu totul altă conotație scenelor pe care le aud.

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru s-au cunoscut la teatru, la repetițiile pentru “Romeo și Julieta”, un proiect care i-a adus împreună nu doar pe scenă, ci și în viața privată. Faptul că amândoi activează în același domeniu este de bun augur, întrucât reușesc să se înțeleagă și să se susțină reciproc chiar și atunci când programele lor suferă modificări radicale, în detrimentul vieții de familie.

Lui Bebe Cotimanis îi merge foarte bine de când a plecat de la Pro TV. Secretul care îl ajută să facă senzație în serialul Lia VIDEO EXCLUSIV
Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru.

Obișnuiți să veniți la filmările pentru serialul “Lia, soția soțului meu” cu mult timp înainte?

Bebe Cotimanis: De fiecare dată ajung cam cu 10 minute – un sfert de oră înainte, dar pentru mine pregătirea filmării începe de când s-a terminat cealaltă. Uite, se termină ziua asta, și filmarea de mâine începe imediat după ce ajung acasă. Eu nu pregătesc scenele la filmare, le iau, le gândesc, le pritocesc acasă, noaptea, spre seară așa și asta îmi dă un somn liniștitor, pentru că am treburile făcute și ajung la filmare cu surprizele pe care le pregătesc și cu toată chestia asta.
Mi-am uitat o dată un episod scris, acasă, și echipa știe că au intrat toți în panică! Zic: nu se poate! Și am sunat-o pe Iulia, pe nevastă-mea: fă-mi poză la ce modificări am adus eu în scenariu că nu pot! Trăiesc un mare handicap în momentul în care nu am textul meu, chit că e doar o virgulă schimbată, îl vreau pe al meu!

Cum decurge o zi de filmare la serial?

Bebe Cotimanis: Avem o pauză în mijlocul programului de filmare, o pauză de masă, și, în rest, fiecare își bea cafeaua, mai mănâncă un dulce ceva între secvențe. Oricum calitatea unui actor de film pe care trebuie să o aibă este răbdarea, pentru că între secvențe nu filmezi numai tu. Se pregătește și tragem într-un ritm rapid și încântător.

“Avem aceeași meserie și ne înțelegem”

Unde vă regăsiți mai mult: pe platourile de filmare sau pe scena teatrului?

Bebe Cotimanis: Îmi place la nebunie combinația. Teatrul mă încarcă, joc foarte mult în ultima perioadă, sălile sunt pline, oamenii sunt avizi de teatru. Teatrul mă încarcă și vin la filmare deja cu bateriile încărcate. Deci combinația asta îmi place foarte mult: teatru – film, film, film – teatru, teatru – teatru, film- film.

E mai confortabil să jucați cu partenera de viață sau dimpotrivă?

Bebe Cotimanis: Este și nu este. Este da și într-o parte și în alta, pentru că repetăm acasă, repetăm în mașină. De fiecare dată, chit că jucăm “Old Love” de 3 ani – 4 ani, îl repetăm de fiecare dată, găsim elemente noi să-l țină în viață ca lumea.

Și ca dezavantaj?

Bebe Cotimanis: Dezavantaj? Habar nu am, nici nu îndrăznesc că se uită la interviul acesta. Nu, nu sunt dezavantaje, sunt numai avantaje, avem aceeași meserie și ne înțelegem și ca program și ca lipsă de acasă și ca prezență acasă, e foarte bine.

Nu ne-am bătut, repetăm!”

Dar discuții în contradictoriu legate de un rol există?

Bebe Cotimanis: Dumnezeule, păi așa se naște rolul! Numai din discuții contradictorii, că altfel, dacă suntem de acord înseamnă că e o fleșcăială.

Ajungeți să vă ciondăniți și să o luați personal?

Bebe Cotimanis: Rău de tot. Nu așa! Păi eu așa l-am judecat! E ceartă! Vecinii uneori spun: “Bă, ăștia, aproape că s-au bătut!” Nu ne-am bătut, repetăm! Nu mai zic când îi dăm drumul la repetiții, că eu am darul și ea are darul de a ne lipi frumos de realitate, de a nu se simți teatralul în scandal și a zis o vecină: “Știi ce e ciudat? Că se ceartă cu aceleași cuvinte!” Erau geamurile deschise și noi ne certam. “Ciudat, în prima seară zice la fel ca ieri!”

Aveți în plan o vacanță? Mă gândesc că aveți nevoie și să vă încărcați bateriile.

Bebe Cotimanis: Am în plan o vacanță. Cândva se va împlini. Mie, de exemplu, nu îmi place la mare decât în măsura în care sunt cu prietenii. Stau foarte puțin la plajă, nu îmi place. Stau, citesc și simt nevoia să revin pe platoul de filmare. Oricum în vacanță pregătim piesa următoare, deabia așteptăm vacanța ca să punem la punct proiectele viitoare.

Urmăriți Impact.ro și pe