Lovitură dură pentru familia lui Alexandru Arșinel. Un nou necaz s-a abătut asupra lor. „Sperăm să fie bine”

Anca Manolica 31.01.2023, 19:35
Lovitură dură pentru familia lui Alexandru Arșinel. Un nou necaz s-a abătut asupra lor. „Sperăm să fie bine”

Familia regretatului artist Alexandru Arșinel trece printr-un nou moment de cumpănă. Necazurile par să nu se mai termine pentru aceștia, acum fiind vorba de Marile, soția fostului mare actor. Cea care i-a fost alături 56 de ani a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit femeia.

Momente grele pentru familia lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arsinel a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Marinela, cea de care s-a îndrăgostit iremediabil, vreme de mai bine de 55 de ani. Dacă pe marele artist îl cunoștea o lume întreagă, soția sa a preferat să stea destul de departe de lumina reflectoarelor, dar mereu acolo să-l susțină la bine și la greu.

Odată cu plecarea lui la cele sfinte, pe 29 septembrie 2022, femeia a rămas fără soțul care a adorat-o și alături de care a avut o viață de familie discretă și plină de bucurii. Dar și fără un sprijin important, având în vedere că ea este imobilizată într-un scaun cu rotile de ani buni.

În urmă cu câțiva ani, soția fostului director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” a avut parte de un accident care a marcat-o pentru totdeauna. Marinela a rămas țintită într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut, lovindu-se la cap. În ciuda intervențiilor chirurgicale avute, ea a rămas cu sechele și de atunci are nevoie în permanență de îngrijiri medicale.

Regretatul Alexandru Arșinel și soția lui
Regretatul Alexandru Arșinel și soția lui

Soția regretatului artist, internată de urgență la spital

Potrivit Fanatik, Marinela Arșinel, trece prin momente dificile, ajungând pe mâna medicilor din cauza unor grave probleme de sănătate. Se pare că femeia suferă din cauza unei pneumonii pe care a făcut-o la finele anului trecut, la care se adaugă și condiția sa fizică pe care o are de ani buni.

Internată, inițial la Urgență, după care dusă pe una dintre secțiile spitalului pentru îngrijiri și supraveghere medicală continuă, soția lui Alexandru Arșinel, pare să fi trecut peste perioada critică și începe, ușor-ușor să se simtă mai bine.

Contactat de reporteri, Cristian Arșinel, fiul celor doi soți, nu a dorit să dea prea multe informații cu privire la starea de sănătate a mamei sale. Dar a explicat că situația este ceva mai bună decât acum câteva zile și speră să se termine totul cât mai repede.

„Este adevărat (că este internată, n.r.). Este o rămășiță dintr-o pneumonie. Sperăm să fie spre bine”, a spus acesta.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...