Lovitură cruntă pentru Meghan Markle! Motivul pentru care Thomas Markle ar putea depune mărturie împotriva ei

Mirabela Năstase 16.01.2020, 13:14
Lovitură cruntă pentru Meghan Markle! Motivul pentru care Thomas Markle ar putea depune mărturie împotriva ei

Tatăl lui Meghan Markle, pe nume Thomas Markle, ar putea depune mărturie împotriva fiicei sale, într-un proces pe care ducesa de Sussex l-a intentat publicației Mail on Sunday. Ducesa dă în judecată publicația și compania părinte, Associated Newspapers, acuzând-o de publicarea unei scrisori private pe care aceasta i-a adresat-o tatălui ei în săptămânile premergătoare nunții cu Prințul Harry.

Lovitură cruntă pentru Meghan Markle!

Avocații ducesei de Sussex se bazează pe abuzul de folosire al informațiilor cu caracter privat, dar și încălcarea dreptului de autor și încălcarea Legii privind protecția datelor din 2018, odată cu publicarea scrisorii. Pe de altă parte, publicația Mail on Sunday respinge fiecare acuzație, argumentând că publicarea unor extracte din scrisoare este legitimă deoarece există un interes public ”imens și legitim în ”relațiile personale” ale membrilor familiei regale. Mai mult decât atât, documente depuse la Înalta Curte, obținute de BBC, sugerează că ziarul va susține că Meghan și alți membri ai familiei regale se ”axează pe publicitate pentru a-și menține pozițiile pentru a-și menține pozițiile privilegiate”.

Thomas Markle ar putea depune mărturie împotriva fiicei lui

Mai mult decât atât, documentele legale indică faptul că Mail on Sunday se axează pe o dovadă oferită de Thomas Markle, inclusiv faptul că aceasta „avea tot dreptul să își spună versiunea a ceea ce s-a întâmplat între el și fiica sa, inclusiv să dezvăluie părți din scrisoare”.

Așadar, dacă se va ajunge în instanță, atât Meghan Markle, dar și tatăl ei ar putea fi citați să vină să depună mărturie unul contra celuilalt. După cum afirmă Dailymail, Thomas Markle este pregătit să își înfrunte fiica în instanță. Reamintim că Prințul Harry și Meghan Markle intenționează să dea în judecată publicația Mail on Sunday, după ce aceasta a făcut publică o parte din scrisoarea pe care Meghan Markle i-a trimis-o tatălui ei, înainte de căsătoria cu prințul Harry.

Urmăriți Impact.ro și pe