Lovitură colosală pentru Simona Halep. Vestea la care sportiva nu se aștepta

Stan Filon 11.06.2023, 23:34
Lovitură colosală pentru Simona Halep. Vestea la care sportiva nu se aștepta

Simona Halep a mai primit o veste proastă! Fostul număr 1 mondial a ajuns la capătul răbdării. De anul trecut, imediat după ce a lăsat pe toată lumea în șoc cu divorțul de Toni Iuruc, fostul număr 1 mondial a primit numai vești proaste.

Lovitură colosală pentru Simona Halep

Simona Halep a mai pierdut un sponsor foarte important! Fostul număr 1 mondial este suspendată din toate competițiile, de anul trecut, de când a fost testată pozitiv la o substanță interzisă în sport. De atunci, sportiva din România tot așteaptă să fie audiată, unde să își poată dovedi nevinovăția.

A spus în nenumărate rânduri că este nevinovată, însă audierea ei a fost amânată de trei ori! Între timp, s-a mai ales cu un capăt de acuzare, pentru nereguli în pașaportul sportiv. Sportiva din România a spus că se simte pur și simplu hărțuită.

Lovitura colosala pentru Simona Halep
Lovitura colosala pentru Simona Halep

„Te îmbrățișăm cu drag și așteptăm cu nerăbdare viitorul”

Ei bine, Simona Halep pierde și mulți bani. Pe lângă faptul că ar fi putut câștiga din competiții peste un milion de euro, cât a câștigat anul trecut într-o perioadă similară, pierde și sponsori importanți. Primul sponsor care a renunțat la Simona Halep a fost Banca Transilvania, iar acum a venit încă o veste proastă. Și BMW a renunțat la contractul pe care îl avea cu fostul număr 1 mondial.

„Mulțumim, Simona Halep, pentru momentele frumoase în care am făcut echipă! Ne place să o numim echipă și nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că ești o persoană minunată atât în teren, cât și în afara acestuia. Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrățișăm cu drag și așteptăm cu nerăbdare viitorul și posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună. Suntem încântați să te susținem în continuare, să te aplaudăm și să îți fim alături, în toate provocările și competițiile viitoare”, este comunicatul oficial al celor de la BMW.

Potrivit informațiilor publicate în presă, sportiva a primit un autoturism BMW electric, în valoare de 100.000 de euro, la semnarea contractului, iar timp de doi ani urma să se bucure de cele mai noi modele ale Automobile Bavaria Group, cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est, cu 12 dealeri autorizați BMW în România. Potrivit site-ului oficial al Simonei Halep, printre sponsorii sportivei se numără acum Nike, Wilson, Hublot, Rexona și Dedeman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...