Loteria Română a lansat un nou loz răzuibil, de 5 lei! Câștigurile sunt fabuloase

Stan Filon 08.04.2023, 12:02
Loteria Română a lansat un nou loz răzuibil, de 5 lei! Câștigurile sunt fabuloase

Loteria Română a lansat un nou produs. Este vorba despre un loz răzuibil, care se vinde cu doar de 5 lei, iar câștigurile pot fi unele cu adevărat impresionante! Vedeți în rândurile de mai jos câți bani puteți câștiga dacă alegeți să investiți doar 5 lei.

Loteria Română a lansat un nou loz răzuibil, de 5 lei

Loteria Română este foarte cunoscută românilor pentru extragerile loto 6 din 49, joker sau 5 din 40. Pe lângă aceste loterii, Loteria Română are scoase la vânzare și tradiționalele locuri. Fie că sunt răzuibile sau au tehnologia de acum zeci de ani, respectiv loz în plic, aceste lozuri pot aduce bani frumoși norocoșilor.

Pentru pasionații de lozuri, vestea anunţată săptămâna aceasta de Loteria Română nu poate fi decât un prilej de bucurie: a fost lansat un nou loz răzuibil – ”Vânătoarea de comori” – cu premii ce pot ajunge la 200.000 de lei. Lozul costă doar 5 lei şi are trei zone de joc.

Loteria Romana a lansat un nou loz razuibil, de 5 lei
Loteria Romana a lansat un nou loz razuibil, de 5 lei

”Vânătoarea de comori” vă poate aduce premii substanțiale

Loteria Română lansează ”Vânătoarea de comori”, un nou loz răzuibil, cu premii de până la 200.000 de lei, informează compania, printr-un comunicat. „Vânătoarea de comori este cel mai nou loz pe care Loteria Română îl propune tuturor jucătorilor cărora le place aventura şi se simt inspiraţi şi norocoşi. Lozul ‘Vânătoarea de comori’ are trei zone de joc, un design atractiv şi poate fi achiziţionat cu numai 5 lei”, se menţionează în comunicat.

Valoarea totală a premiilor puse în joc de Loteria Română pentru acest nou loz răzuibil este de 9,1 milioane de lei, iar cele 968.296 de câştiguri sunt distribuite în premii de 5 lei, 10 lei, 20 de lei, 50 de lei, 100 de lei, 200 de lei, 500 de lei, 1.000 de lei, 10.000 de lei şi 100.000 de lei. Cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare de 200.000 de lei fiecare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...