Loredana Groza, apariție bizară de 1 mai. Fanii s-au crucit când au văzut-o: „Scârbos!”

Stan Filon 01.05.2023, 12:20

Loredana Groza, apariție bizară de 1 mai! Fanii săi s-au crucit, după ce au văzut filmările care s-au viralizat în mediul online! Frumoasa vedetă a sărbătorit ziua de 1 Mai Muncitoresc prin…muncă! A avut mai multe concerte pe litoral, în cluburi de fițe, unde a făcut un show total!

Loredana Groza, apariție bizară de 1 mai

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost vedetă pe vremea lui Ceaușescu, dar a devenit o adevărată divă,  după Revoluție. Piesele sale s-au transformat rapid din șlagăre în hit-uri, cu care electrizează mulțimile de oameni, la fiecare concert.

Ei bine, zeci de mii de tineri au luat cu asalt litoralul românesc, pentru a sărbători ziua de 1 mai. Nici Loredana Groza nu a făcut excepție însă a ales să sărbătorească Ziua Muncii prin…muncă! A susținut mai multe concerte în cluburile de fițe de pe litoral, iar spectacolul a fost unul de zile mari.

Loredana Groza, aparitie bizara de 1 mai
Loredana Groza, aparitie bizara de 1 mai

Loredana Groza a făcut dedicații la Fratelli

Îndrăgita cântăreață a ales pentru clubul Fratelli o ținută foarte sexy, din piele. „The Galactic Cowgirl” are un decolteu foarte bogat, iar din spate are o privire care i-a lăsat pe bărbați cu gura căscată. Ei bine, îmbrăcată așa, Loredana Groza a făcut un adevărat spectacol, iar bărbații au început să arunce pur și simplu cu bani în ea.

Cântăreața a fost asaltată de bărbați care doreau să îi ofere bani, iar ea i-a adunat pe toți cu mare grijă și i-a îndesat în cizmele foarte voluminoase. Nu a refuzat nicio dedicație, strigând chiar „fără număr”, așa cum fac maneliștii când primesc dedicații la nunți. Mai mult artista i-a răsplătit pe unii dintre cei care i-au oferit bani și cu câte un pupic.

Ei bine, filmările au ajuns în mediul online, unde comentariile au curs râu. Foarte mulți dintre fanii artistei au rămas stupefiați de spectacolul făcut de Loreda Groza, dar și de faptul că artista a primit dedicații din partea petrecăreților, care au răsplătit-o cu bani. Multe dintre comentarii au fost unele răutăcioase.

„Nici Loredana nu mai e ce era cândva… E foamete…gata…”, „Scârbos!”, „Are cizme lungi… Loc cât cuprinde”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit vedeta.

La doar o zi după mega-concertul de la Fratelli, cântăreața a urcat pe scena de la Loft Mamaia, unde sute de oameni au venit să o vadă, iar petrecerea a ținut ore bune. Loredana nu și-a dezamăgit fanii nici de această dată, fiind plină de energie și voie bună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...