Locuri noi unde românii pot juca la Loto. Ce a anunțat Loteria Română

Mihai Roșoiu 02.11.2020, 20:48
Locuri noi unde românii pot juca la Loto. Ce a anunțat Loteria Română

De-acum există locuri noi unde românii pot juca la Loto. Anunțul Loteriei Române vine în ajutorul persoanelor care vor să intre în cursa pentru premiile săptămânale puse la bătaie. Astfel, aceștia nu vor mai fi nevoiți să meargă în agenții pentru a-și încerca norocul.

Românii pot juca la loto și stațiile de plată SelfPay

Drumurile din weekend către agențiile Loteriei Române pot deveni istorie. Conducerea instituției a anunțat o schimbare importantă, care are efect imediat. Toți doritorii vor putea să-și pună numerele norocoase pe biletele lot și la stațiile de plată SelfPay. Vestea și mai bună este că în acest moment există 5200 de astfel de puncte pe teritoriul țării noastre.

Aliniindu-se la standardele anului 2020, Loteria Română anunță că achiziționarea biletelor este disponibilă cu cardul, dar și cu bani lichizi. Într-un comunicat de presă, Loteria Națională anunță:

„ Acum participarea la jocurile loteristice tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc este posibilă şi prin intermediul celor peste 5.200 de Staţii de Plată SelfPay care se află în toată ţara. Reţeaua de vânzare a Loteria Română ajunge astfel la peste 7.100 de locaţii de unde jucătorii pot cumpăra bilete la jocurile loto” .

Achiziționarea biletelor se face în siguranță

Potrivit aceleiași surse, colaborarea cu stațiile SelfPlay este una sigură. Astfel, românii pot juca liniștiți în aceste puncte, unde se mai efectuează plăți ale utilităților, precum și taxe sau impozite.

Punctele de plata SelfPay vor oferi bilete loto romanilor
Punctele de plata SelfPay vor oferi bilete loto romanilor

„ Accesul la tehnologia de ultimă oră pe care o oferă una dintre cele mai cunoscute şi utilizate platforme de plăţi de pe piaţă, reprezintă o nouă facilitate pe care o punem la dispoziţia jucătorilor noştri cărora le mulţumim pentru încrederea pe care o acordă în fiecare zi, de peste 114 ani, Loteriei Române aflată în prezent sub coordonarea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri”, au transmis reprezentanții companiei de stat.

Și mai important este faptul că prețurile nu diferă. Mai exact, românii care vor alege să joace la stațiile SelfPay din România nu vor plăti în plus. Tarifele practicate de Loteria Națională sunt aceleași indiferent de punctele în care alegi să joci.

Nu vor exista diferențe nici la capitolul câștiguri. Un român care dă lovitura cu un bilet achiziționat de la SelfPay va intra în posesia premiului la fel cum se întâmplă cu cei care joacă la agenții.

Locurile noi unde românii pot juca la loto sunt deja publice. Lista locaţiilor în care sunt amplasate staţiile de plată este disponibilă pe site-ul SelfPay precum şi pe site-ul Loteriei Române.