Locul superb ales de Gina Pistol și Smiley pentru luna de miere. Unde pleacă proaspeții însurăței, mulți români îi vor invidia

Beatrice Dumitru 27.05.2023, 23:44

Gina Pistol și Smiley nu vor uita niciodată data de 27 mai 2023, pentru că este ziua în care au devenit soț și soție după șapte ani de relație. Cei doi au oferit primele declarații despre marele eveniment și au dezvăluit ce planuri de viitor au, dar și unde vor pleca în luna de miere. Ei au ales un loc superb, vizitat de turiști din toată lumea.

Unde își vor petrece Smiley și Gina Pistol luna de miere

Gina Pistol și Smiley au ales să facă petrecerea de nuntă într-o locație de vis, aflată pe malul Lacului Snagov, loc inaugurat cu ocazia evenimentului lor. Mirii au oferit și primele declarații despre această zi importantă din viața lor și au dezvăluit unde vor pleca în luna de miere.

Artistul și proaspăta lui soție vor pleca în luna de miere peste o spătămână, iar destinația pe care au ales-o ocupă locul doi în clasamentul preferinţelor turiștilor din întreaga lume. Este vorba despre sudul Franței, zonă renumit pentru plajele si promenadele sale lungi de-a lungul Mediteranei, terasele cochete și satele fermecatoare.

Locul superb ales de Gina Pistol și Smiley pentru luna de miere. Unde pleacă proaspeții însurăței, mulți români îi vor invidia
Sudul Franței.

Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună, deși nu e chiar o lună, de miere, frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a declarat Smiley.

Pe ce melodie au deschis petrecerea de nuntă și ce conține meniul

Gina Pistol a mărturisit că a avut emoții foarte mari în această zi și a spus că nu a plâns la cununia civilă, în schimb, la cea religioasă, da. De asemenea, Smiley a povestit că au păstrat tradiția și nu a văxzut rochia de mireasă a soției sale înainte de nută.

Ne-am dorit să fie o surpriză cum arată ea, pentru mine, și să o redescopăr astăzi așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea”, a spus Smiley, explicând astfel de ce a ales să doarmă în noaptea din ajunul nunții în alt loc și a mers la hotel.

Smiley și Gina Pistol au deschis petrecerea de nunta pe melodia „Dance Me to the End of Love”, interpretată de Leonard Cohen.

Meniul cu care se delectează invitații celor doi conține un cocktail de creveți cu portocală și pătrunjel și se mai servește împreună cu crostinii cu somon fume și cremă de avocado, terină de foie gras cu chutney de smochine, mango și dulceață de ardei iute. Aceștia mai pot servi și mini buratta cu sos pesto și roșii cherry, cât și rulou de vită cu praz și hrean.

De asemenea, din meniu mai face parte și file de biban de mare cu sos de lămâie și mărar, dar și un piure de trufe cu salată de valeriană și pătrunjel, dra nu vor lipsi nici tradiționalele sarmale cu mămăliguță, smântână și ardei iute.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...