Liviu Dragnea este furios pe români. Ce le reproșează fostul lider PSD: „V-am mărit salariile”

Beatrice Dumitru 14.04.2023, 18:37
Liviu Dragnea este furios pe români. Ce le reproșează fostul lider PSD: „V-am mărit salariile”

Liviu Dragnea este din nou în centrul atenției. Și-a lansat un canal de YouTube pentru gătit, iar prima reţetă a fost cea de mâncare de fasole galbenă păstăi. Cu doar două zile înainte de Paște, fostul lide PSD a trecut din nou la cratiță, dar i-a certat și pe români. Ce le-a reproșat Liviu Dragnea.

Ce le-a reproșat Liviu Dragnea românilor

Liviu Dragnea (60 ani) a fost condamnat, în 2019, la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive. În iulie 2021, el a fost eliberat și a dispărut din atenția publică. Dar pe 2 aprilie, acesta și-a lansat un canal culinar pe YouTube, „Bucătăria de acasă”. El face preparate tradiționale românești, iar primul fel a fost de mâncare de fasole galbenă cu legume.

Cu două zile înainte de Paște, Liviu Dragnea a gătit din nou și a pregătit „o rețetă delicioasă de ciorba de bureți de miel, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire”. Dar nu s-a limitar doar la atât și a făcut și câteva comentarii politice și reproșuri la adresa românilor care au ieșit în stradă ca să-l conteste.

Întrebat de un urmăritor al canalului său de Youtube cum se poate trăi sănătos în România xu doar 2.000 de lei, fostul lider PSD a spus că îi pare rău, dar el a mărit pensiile și salariile, însă romanii tot au ieșit în stradă ca să-l conteste.

De ce s-a apucat Liviu Dragnea de gătit

Liviu Dragnea a povestit că prima dată a gătit în clasa a zecea, la liceu, pentru că stătea în cămin, iar acum s-a apucat de Youtube la sfatul unui prieten. El a mai spus că nu a făcut videoclipurile pentru bani, ci doar din plăcere.

Le-am făcut din dorinţa de a găti acasă, de a găti sănătos, simplu, pentru că e foarte important să mănânci sănătos. Pentru cultivarea mâncatului sănătos, în familie. Poate e mai comod să cumperi de la fastfood, dar…”, a declarat Liviu Dragnea pentru Click!.

În primele cinci zile de la lansare, canalul lui Liviu Dragnea a adunat peste 13.000 de abonați, iar videoclipul cu rețeta a strâns peste 450.000 de vizualizări, în timp ce primul episod a strâns aproape 50.000 de vizionări şi peste 660 de comentarii, multe dintre ele ironice.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...